İnşaat bekçisinin av tüfeğiyle maaş eylemi

MALTEPE'de bir inşaatta bekçilik yapan Cemil Erir maaşında kesinti yapan patronuna kızarak av tüfeğiyle eylem yaptı

İnşaat bekçisinin av tüfeğiyle maaş eylemi
İnşaat bekçisinin av tüfeğiyle maaş eylemi
Bu içerik 925 kez okundu.
Reklam

MALTEPE'de bir inşaatta bekçilik yapan Cemil Erir maaşında kesinti yapan patronuna kızarak av tüfeğiyle eylem yaptı. Tüfeği karnına dayayarak intihar edeceğini söyleyen Erir, polislerin ikna çalışmaları sırasında bayılınca eylemi sona erdi.


Olay saat 14.30 sıralarında Zümretevler Mahallesi Erguvan Sokak'ta buluna bir inşaatta meydana geldi. İddialara göre Cemil Erir'in bekçilik yaptığı inşaatta bir süre önce hırsızlık meydana geldi. Olay sonrasında inşaatın sahibi, bekçilik yapan Erir'in maaşından 550 liralık kesinti yaptı.

İSYAN ETTİ


Yaşanan olay sonrası maaşının kesilmesine isyan eden Erir av tüfeğini alarak inşaatın önüne çıktı. Havaya bir el ateş eden Erir'i gören çevredeki vatandaşlar polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevkedildi. Polis ekipleri çelik yelek ve uzun namlulu silahla sokağı kuşattı.

TÜFEĞİ KARNINA DAYADI


Maaşında kesinti yapıldığı için eylem yapan Cemil Erir polisi karşısında görünce tüfeği karnına dayadı. Polis ekipleri Erir ile konuşarak ikna etmeye çalıştı. Fakat bekçi erir polislerin yanına yaklaşmasına izin vermedi. Sürekli cep telefonu ile konuşan bekçi patronunun inşaata gelmesini istedi.

MÜZAKERECİ ÇAĞIRILDI


Bekçi Erir polisleri tarafından ikna edilemeyince müzakereci çağırıldı. Polis sokağı araç ve yaya trafiğini kapatarak olumsuz bir durumun yaşanmasını engelledi. Bir süre sonra gelen müzakereci inşaat bekcisi ile konuşmaya başladı.

TANSİYONU DÜŞÜNCE BAYILDI

Müzakereci polisin ikna çalışmaları sırasında tansiyonu düşen Cemil Erir bir anda yere yığılarak baygınlık geçirdi. Polis ekipleri Erir'in elinden tüfeği aldıktan sonra sağlık ekiplerini çağırdı. Gelen sağlık ekipleri Erir'i sedyeye koyarak ambulansa taşıdı. Tansiyonu düştüğü için bayıldığı öğrenilen Erir ambulansla hastaneye götürüldü. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023