Avukatlar kan verdi.

İZMİR Barosu Başkanı Avukat Aydın Özcan, Başkan Yardımcısı Mustafa Çetin, Sayman Şakir Uzun ile yönetim kurulu üyelerinin de aralarında bulunduğu avukatlar, Kızılay'a kan bağışında bulundu

Avukatlar kan verdi.
Avukatlar kan verdi.
Bu içerik 541 kez okundu.
Reklam

İZMİR Barosu Başkanı Avukat Aydın Özcan, Başkan Yardımcısı Mustafa Çetin, Sayman Şakir Uzun ile yönetim kurulu üyelerinin de aralarında bulunduğu avukatlar, Kızılay'a kan bağışında bulundu.

Baro Başkanı Aydın Özcan, Kızılay ile görüşme yapıp, meslektaşlarının kan bağışı yapmak istedeğini belirtti. Bugün İzmir Adliyesi'nde zemin katta bulunan, avukatlara ait kafeteryada Kızılay görevlileri sabah saatlerinden itibaren kan alımına başladı. Avukatlar kan vermek için yoğun ilgi gösterdi. Baro Başkanı Avukat Aydın Özcan da form doldurup kan verdi. Özcan, kan alımının akşama kadar süreceğini belirtip, "Kızılay'da stokta bulunan kanlar azalıyor. Kan herkese lazım. Meslektaşlarımız ve bizler kan verip, bir bağışla üç canın kutarılmasına öncülük ediyoruz. Sağlıklı olan herkes kan vermeli. Verdiğimiz kan birçok cana can katıyor. Kan bağışını periyodik olarak yapacağız" dedi.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023