Hamalı birasını içtiği için öldürmüş

ADANA'da geçen Ağustos ayında evinin önünde silahlı saldırıda öldürülen hamal 51 yaşındaki Şeref Alkan'ın cinayet zanlısı olduğu iddiasıyla 19 yaşındaki Eyüp Alyakut dün yakalandı

Hamalı birasını içtiği için öldürmüş
Hamalı birasını içtiği için öldürmüş
Bu içerik 1446 kez okundu.
Reklam

ADANA'da geçen Ağustos ayında evinin önünde silahlı saldırıda öldürülen hamal 51 yaşındaki Şeref Alkan'ın cinayet zanlısı olduğu iddiasıyla 19 yaşındaki Eyüp Alyakut dün yakalandı. Birlikte parkta alkol alırken aralarında çıkan 'Benim biramı içtin' tartışması sonucu cinayeti işlediği belirlenen Alyakut tutuklandı.


Merkez Seyhan İlçesi'nin Hürriyet Mahallesi'nde oturan Şeref Alkan, 15 Ağustos'ta işe gitmek için evinden çıktığı sırada, yüzü maskeli bir kişi tarafından pompalı tüfekle öldürüldü. Görgü tanıklarının verdiği ifadeleri değerlendiren polis, olay yeri çevresindeki güvenlik kamerası kayıtlarını da incelemeye aldı. Şeref Alkan'ın görüştüğü arkadaşlarını ve ilişkisi olan insanlarla ilgili araştırma yapan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, saldırganın aynı mahallede oturan Eyüp Alyakut olduğunu belirledi.


'SEN FAZLA İÇTİN'


Ekiplerin yapmış olduğu çalışmada, cinayetin 'Bira' nedeniyle işlendiği ortaya çıktı. İddiaya göre, alkol bağımlısı olan Alkan ile Alyakut, olaydan 2 gün önce parkta birlikte bira içtiler. Alkolün etkisi ile "Benim biramı içtin, ben az, sen fazla içtin" diyen Alyakut ve Alkan tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Şeref Alkan, Eyüp Alyakut'u tartakladı. Parktan ayrılan Alyakut, "Bunu senin yanına bırakmam" diye tehdit ederek evine gitti. Şeref Alkan tartışmadan 2 gün sonra da evinin önünde öldürüldü. Ekipler, Eyüp Alyakut'u dün evine düzenlediği operasyonda yakaladı.


Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Alyakut, suçlamayı kabul etmedi. Cinayeti işlemediğini ileri süren Alyakut, ifadesinin ardından sağlık kontrolü için Adli Tıp Birimi'ne götürülürken gazetecilere saldırmak istedi. Koluna giren polislerce etkisiz hale getirilen Alyakut, sağlık kontrolünün ardından sevk edildiği adliyede mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023