Dünya çocukları EXPO adasında buluşuyor

ULUSAL Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda kapılarını açacak olan EXPO 2016 Antalya Sergi Alanı'na yapılacak 'Çocuk Adası' çocuklara birbirinde farklı oyun ve etkinlik tepesiyle keyifli anlar yaşatacak

Dünya çocukları EXPO adasında buluşuyor
Dünya çocukları EXPO adasında buluşuyor
Bu içerik 554 kez okundu.
Reklam

ULUSAL Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda kapılarını açacak olan EXPO 2016 Antalya Sergi Alanı'na yapılacak 'Çocuk Adası' çocuklara birbirinde farklı oyun ve etkinlik tepesiyle keyifli anlar yaşatacak.

Yaklaşık 100 metre çapındaki oyun adası, 8 bin metrekarelik alana inşa edilirken, üstü de 80 metre çapında üzerinde dünya haritası olan bir kubbe ile kapatıldı. 4 ayrı köprü ile EXPO Gölü içindeki 'Çocuk Adası'na ulaşacak olan minik davetliler, 3 farklı büyüklükte oyun ve etkinlik tepesiyle karşılaşacak. Sergi alanı içinde ülke bahçeleriyle büyük amfi tiyatro arasındaki Çocuk Adası'nda ayrıca sahne ve faaliyet alanları, minik bir amfi ve oyun etkinlik alanı bulunuyor.

'Çiçek ve Çocuk' temasıyla 6 ay boyunca açık olacak EXPO 2016 Antalya'da çocuklar keyifli bir gün geçirecek. Çocuk Adası'nda Gökyüzü, yeraltı, uzay ve sualtı konseptlerinde etkinlikler düzenlenecek. 10 farklı alternatifli atölye çalışmalarında ise çocuklar, origami, tasarım, kağıt heykeller ve boyama atölyelerinde keyifli bir gün geçirecek. Bir atölye çalışmasından 40 çocuk aynı anda yararlanabilecek. Çocuk Adası'nda bir günde 4 bin çocuk ücretsiz olarak etkinliklere katılabilecek.

 

 



 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023