'İyilik melekleri' yardım dağıtıyor

MERSİN'in merkez Mezitli İlçesi'nde hayırsever Elif Türkoğlu ve Kübra Doğan, esnaf ve tanıdıklarından giyecek, gıda ve çeşitli malzemeleri toplayıp ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor

'İyilik melekleri' yardım dağıtıyor
'İyilik melekleri' yardım dağıtıyor
Bu içerik 827 kez okundu.
Reklam

MERSİN'in merkez Mezitli İlçesi'nde hayırsever Elif Türkoğlu ve Kübra Doğan, esnaf ve tanıdıklarından giyecek, gıda ve çeşitli malzemeleri toplayıp ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Türkoğlu ve Doğan, kentte 'iyilik melekleri' olarak anılmaya başlandı.


Kendi aralarında biriktirdikleri parayı maddi gücü olmayan ailelere bağışta bulunan Elif Türkoğlu ile Kübra Doğan, son olarak temin ettikleri yardım kolilerini ihtiyaç sahibi 10 aileye ulaştırdı. İçinde sıvı yağ, un, çay, toz şeker, helva, salça, kırmızı- yeşil mercimek, pirinç, zeytin, kuru üzüm, tuz, makarna, nohut, bulgur ve fasulye bulunan kolileri dağıtan Elif Türkoğlu, hayırseverler ile ihtiyaç sahibi aileler arasında köprü olmaya çalıştıklarını söyledi.


Türkoğlu, "Tek bir hedefimiz var. Hiç kimse aç kalmayacak. Kimine göre ütopik, kimine göre anlamsız, kimine göre imkansız bu hedef. Ama bizim ve hayırseverlerin sayesinde gerçekleşecek. Yoksul ve ihtiyacı olan çocuk, genç, yaşlı, canlı tüm varlıklara yardım etmek adına herkesi duyarlı olmaya davet etmek istiyorum. Her neye ihtiyaçları varsa onları sevindirelim. Yoksullara yardımı sadece belirli günlerde değil her zaman yapmalıyız" diye konuştu.


SOKAK HAYVANLARI UNUTULMADI


Yardıma muhtaç vatandaşların sevgilisi haline gelen Türkoğlu ve Doğan, sokak hayvanlarını da unutmayarak onlara da yardım elini uzattı. yaptıkları kentte 'İyilik melekleri' olarak anılmaya başlayan Türkoğlu ve Doğan, sokak hayvanları için 'Kış gelmeden yardımlar gelsin' kampanyası da başlattı. Proje kapsamında, açlık ve susuzlukla mücadele eden sokak hayvanları için mama ve süt toplamaya başlayan ikili, öğrenciler ve vatandaşlardan destek aldı. Öğrenciler, mama, battaniye, yemek kapları bağışlarken, vatandaşlar ise 2 kedi evi ile birden fazla köpeğin yaşayabileceği köpek evini kullanım için belirlenen noktalara yerleştirdi.

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023