Antalya'da kaza: 2 ölü, 3 yaralı

ANTALYA'da başka bir otomobile çarptıktan sonra kontrolden çıkan otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Antalya'da kaza: 2 ölü, 3 yaralı
Antalya'da kaza: 2 ölü, 3 yaralı
Bu içerik 903 kez okundu.
Reklam

ANTALYA'da başka bir otomobile çarptıktan sonra kontrolden çıkan otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Korkuteli İlçesi'nden Antalya yönüne giden 07 VE 287 plakalı otomobilin kimliği belirlenemeyen sürücüsü, saat 14.30 sıralarında Termessos Bulvarı Termesos Kavşağı'nda önündeki Gökhan Güney yönetimindeki otomobili geçmeye çalıştı. Güney'in aracının sağ ön çamurluğuna çarpan otomobil, kontrolden çıkarak, önce yol kenarındaki trafik tabelasına çarptı, ardından şarampole yuvarlandı. Şarampoldeki ağaçlara da çarpan, motoru ve kaportası birbirinden ayrılan otomobilin parçaları 100 metrelik alana dağıldı. Otomobildeki 5 kişi ise şarampole savruldu.

Feci kazada Tahir Akdeniz ve Bayram Çatal olay yerinde yaşamını yitirirken, Mehmet K., İsmail Çatal ve adı henüz belirlenemeyen bir kişi ağır yaralandı. Görgü tanıklarının haber vermesi üzerine sağlık ekipleri, polis ve itfaiye görevlileri olay yerine sevk edildi. Yaralılar ilk müdahaleden sonra ambulanslarla çeşitli hastanelere gönderildi.

YAKINLARI GÖZYAŞI DÖKTÜ

Kaza yerine gelen Tahir Akdeniz'in yakınları gözyaşına boğuldu. Kendilerini yere atan Akdeniz'in annesi, babası ve kız kardeşi, polis ekiplerince güçlükle sakinleştirdi. Olay yerindeki incelemenin ardından Tahir Akdeniz ve Bayram Çatal'ın cenazeleri morga gönderildi. Polis, aracın sürücüsü ile kazada yaralanan ve üzerinden kimlik çıkmayan yaralının adını belirlemeye çalışıyor.

Diğer yandan kaza yapan aracın önünde seyreden aracın sürücü Gökhan Güney, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Gökhan Güney, "Araç sağ şeritten beni geçtikten hemen sonra sol şeride girmek istedi. Bu sırada aracımın sağ ön çamurluğuna çarparak yoldan çıktı. Ardından tabelaya çarpan otomobil, şarampole yuvarlandı" dedi.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023