Bodrum'da hava buz kesti, sokaklar boşaldı

BODRUM'da hava sıcaklığının aniden düşmesi, yeni yılı burada kutlamaya gelenlere de umutlarını yılbaşına bağlayan esnafa da hüsran yaşattı

Bodrum'da hava buz kesti, sokaklar boşaldı
Bodrum'da hava buz kesti, sokaklar boşaldı
Bu içerik 847 kez okundu.
Reklam

BODRUM'da hava sıcaklığının aniden düşmesi, yeni yılı burada kutlamaya gelenlere de umutlarını yılbaşına bağlayan esnafa da hüsran yaşattı. Turistik ilçe Bodrum'un sokakları alışılmışın aksine bu kez yılın son günü boş kaldı.


Bodrum'da hava sıcaklıkları öğlen saatlerinde 4 derece civarında ölçüldü. Sert esen poyraz nedeniyle bugün Bodrum'a yeni yılı kutlamaya gelenler ve ilçede yaşayanlar sokağa çıkamadı. Öğle saatlerinde Kumbahçe Plajı'nda yeni yıl için gelen konuklarını bekleyen esnaf, hayal kırıklığına uğradı. Sahilde yeni yıl hazırlığı yapan kafeterya ve restoranlara kimse gelmezken, dışarı çıkmaya cesaret edenlerin ise kalın yün şapka, eldiven ve atkılarla kısa süreli yürüyüş yapabildi.


Bodrum çarşısındaki Kale Caddesi ve her gün tıklım tıklım olan Denizciler Meydanı, Belediye Meydanı, Marina Caddesi'nin boş halini görenler, şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bazı tatilciler boş Bodrum sahilleri ve sokakları ile özçekim yaptı.


Yaklaşık 45 yıldır Bodrum çarşısında esnaf olan Zeki Keskin, "Bodrum ilk kez yeni yıla bu kadar soğuk bir hava ile giriyor. Her yıl Bodrum'da yeni yılı insanlar gündüz hatta gece yarısı bile denize girerek kutlarlardı. Bu yıl sanırım hem esnaf, hem de konuklar için öyle olmayacak" dedi.

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023