Cihan Haber Ajansı Gündemi

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM’nin 26. Dönem Milletvekili Ant İçme Töreni’ni izleyecek. Erdoğan, daha sonra Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Genelkurmay Başkanı Org. Hulusi Akar’ı kabul edecek. (15.00 / 17.00 / 18.00 - Ankara)

Cihan Haber Ajansı Gündemi
Cihan Haber Ajansı Gündemi
Bu içerik 426 kez okundu.
Reklam
- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM’nin 26. Dönem Milletvekili Ant İçme Töreni’ni izleyecek. Erdoğan, daha sonra Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Genelkurmay Başkanı Org. Hulusi Akar’ı kabul edecek. (15.00 / 17.00 / 18.00 - Ankara)

POLİTİKA

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti 105. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında konuşacak. Daha sonra TBMM’de yemin törenine katılacak olan Davutoğlu, Cumhurbaşkanı ile yapacağı görüşmenin ardından Türkiye-Yunanistan maçını izlemek üzere İstanbul’a gidecek. (11.00 / 15.00 / 17.00 / 18.30 - Ankara)

- 26. dönem milletvekilleri, TBMM Atatürk Anıtı’na çelenk bırakılacak ardından TBMM Genel Kurulu'nda yemin edecek. (14.00 / 15.00 - Ankara)

- MHP, yemin töreni öncesi TBMM'de grup toplantısı yapacak. (11.00-Ankara)

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında, partinin Merkez Yönetim Kurulu toplanacak.


EKONOMİ

- TÜİK, 2014 yılı Araştırma Geliştirme (Ar-Ge) faaliyetleri sonuçlarını açıklayacak. (10.00-Ankara)

- TCMB, 2015 yılı 3. döneme ilişkin ‘Yurt Dışı Portföy Yatırımı’ ile ‘Uluslararası Yatırım Pozisyonu’ verilerini açıklayacak. (10.00-Ankara)


DÜNYA

- ABD Başkanı Barack Obama ve Filipinler Devlet Başkanı Benigno Aquino, APEC zirvesi öncesinde görüşecek. (Manila)

- Filipinler’de Asya Pasifik Ekonomik İşbirliği (APEC) zirvesi başlayacak. Zirve öncesi ABD, Japonya, Çin, Rusya, Vietnam, Avustralya, Kanada, Yeni Zelanda liderleri Filipinlere gelmeye başladı. (Manila)

- Fransa’daki terör saldırılarıyla ilgili gelişmeler izleniyor. (Paris)

- Almanya Dışişleri Bakanı Frank Walter Steinmeier, Kıbrıs'a gelerek Rum Yönetimi lideri Nikos Anastasiadis ve KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'yı ayrı ayrı ziyaret edecek. (Güney ve Kuzey Lefkoşa)


GÜNCEL

- Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC), Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS), Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD), Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF), İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) yönetimleri; 18- 19 Kasım 2015 tarihlerinde toplanacak Basın Kartı Komisyonu ile ilgili Ankara Mülkiyeliler Birliği Lokali’nde basın toplantısı düzenleyecek. (11.00-Ankara)

- Engelli milletvekilleri Serkan Bayram ile Bennur Karaburun’un da katılımıyla Türkiye Sakatlar Konfederasyonu genel merkezinde basın toplantısı düzenlenecek. Ardından engelli milletvekilleri yemin töreni için TBMM’ye uğurlanacak. (13.00-Ankara)

- Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, 28.10.2015 tarihinde Gaziantep- Trabzonspor maçı sonrasında basın mensuplarına yaptığı bir açıklamada ″Öleceksek adam gibi öleceğiz. Kadın gibi yaşamayacağız.” açıklaması hakkında ÇHD, İHD ve ÖHD, Ankara Adliyesi’ne suç duyurusunda bulunacak. (12.00-Ankara)

- Gazeteci Mehmet Baransu’nun Kartal Anadolu Adliyesi’nde yargılanmasına devam edilecek (14.00-İstanbul)

- Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın fotoğrafını yayınlayan gazetelerle ilgili dava Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı’nda görülecek (10.00-İstanbul)

- Yarın başlayacak Adana Tarım Fuarı’nın açılışıyla ilgili TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü basın toplantısı yapacak. (11.00-Adana)


SPOR

- A Milli Futbol Takımı ile Yunanistan, özel maçta Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda karşı karşıya gelecek. (20.15-İstanbul)

- Euro2016 Fransa için oynanan play off maçları Slovenya - Ukrayna ve Danimarka - İsveç maçlarıyla tamamlanacak. (21.45- Slovenya/Danimarka)

- Süper Lig'de takımların 12. hafta maç hazırlıkları takip edilecek.

- Özorkun Madencilik ile Bursaspor yönetimi arasında gelir aktarımı protokolü imzalanacak. (14.00-Bursa)

- Bursaspor Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını Özlüce Tesisleri'nde sürdürecek. (16.00-Bursa) CİHAN
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023