Mehmet Ertaş’ın Yaptığı Açıklama

TeknoŞehir mağazasının yönetim kurulunda yer alan Mehmet Ertaş, geçtiğimiz günlerde bir açıklamada bulundu. Mardin’de yer alan ve Türkiye içerisinde fırsatlar dahilinde heryere kargolaması olan TeknoŞehir mağazası ile ilgili bazı bilgiler verdi.

Mehmet Ertaş’ın Yaptığı Açıklama
Mehmet Ertaş’ın Yaptığı Açıklama
Bu içerik 889 kez okundu.
Reklam

TeknoŞehir mağazasının yönetim kurulunda yer alan Mehmet Ertaş, geçtiğimiz günlerde bir açıklamada bulundu. Mardin’de yer alan ve Türkiye içerisinde fırsatlar dahilinde heryere kargolaması olan TeknoŞehir mağazası ile ilgili bazı bilgiler verdi. Ertaş, yapmış olduğu açıklamada her türlü aksesuar ürünlerinde oldukça titiz ve özenli davrandıklarını belirtti. Bunun yanı sıra ise “Kalite bizim için şok önemlidir. Müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutabilmek bizim için çok önemli bir hedeftir. Her markanın kendi içinde onlarca fazla ürünü olsa dahi biz Türkiye’de bulunan ürünleri ile ilgili aksesuar üretiyoruz” açıklamalarında bulundu. TeknoŞehir mağazasında bulunan ürünlerde https://www.teknosehir.com/ Sayfasında incelenebilir, tercihe bağlı alışveriş yapılabilir.

 

TeknoŞehir Mağazasının Ürünleri Nelerdir?

TeknoŞehir mağazasında birçok ürün bulunmaktadır. Dijital çağda olunması ile, en çok kullanılan telefon aksesuarları, müzik dinleme apartaları ve birçok ürün yer almaktadır. En çok tercih edilen cep telefon aksesuarı ise cep telefonu kılıfı ve ekran koruyucular olduğu tahmin ediliyor. Bu ürünler haricinde site içerisinde her telefon markasının ürünleri ve bu ürünlerin aksesuarları yer almaktadır. 7’den 70’e telefon ve elektronik cihaz kullanmasını seven her bir bireye hitap eden bir sayfadır. Telefon ile ilgili ürünler dışında oyun konsolları, kulaklıklar, şarj cihazları ve belirli diskler de sayfanın ürünleri arasında yer almaktadır.

 

Telefon ve Elektronik Cihaz Aksesuarları Nelerdir?

Elektronik cihazlarda aksesuar konusu oldukça geniş bir şekilde ele alınabilecek bir konudur fakat en çok aksesuar telefonlar için bulunmaktadır. Her telefon modeline özgü olan kılıf ve ekran koruyucular bulunmaktadır. Bunun yanı sıra ise müzik dinleme amacında olan kulaklıklar, ses sistemleri, taşınılabilir hoparlörler de aksesuar grubunda yer alır. Telefon kullanımında bağlantının kesilmemesi adına şarj cihazı, şarj kabloları, şarj adaptörleri, taşınılabilir yedek şarjlar da oldukça önem taşır.  Cep telefonu aksesuar konusunda en çok tercih edilen bir diğer aksesuar da bağlantının kesilmemesi amacı ile şarj cihazları ve taşınabilir yedek şarjlardır. Dosyaların yedeklenmesi ya da depolanması adına kullanılan disk veya USB’ler de aksesuarlar kategorisinde yer almaktadır.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023