5 günde 40 terörist öldürüldü

Şırnak Bestler Dereler bölgesinde bir operasyon başlatılmıştı ve o operasyona ait olarak bugün 3 tane terörist daha öldürüldü.

5 günde 40 terörist öldürüldü
5 günde 40 terörist öldürüldü
Bu içerik 865 kez okundu.
Reklam

Şırnak Bestler Dereler bölgesinde operasyonların devam etmesiyle öldürülen terörist sayısı da artmaktadır. Son 5 gün içerisinde öldürülen terörist sayısında önemli bir artış gözlenmektedir. Etkisiz hale getirilen terörist sayısı tam olarak 40 oldu. 

Bugün öldürülen 3 terörist ile sayı 40 oldu. Buna ek olarak  bir de  Şemdinli üzerinde büyük bir darbe geldi. Şemdinli'de yapılan araştırmalarda teröristlerin kulllandıkları bir sığınak bulundu. Burada da birçok mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi. 

Şırnak Bestler-Dereler bölgesinde yapılan operasyonda ise bugün şehit olan uzman çavuşlar Turgut Kurtçu ve Efe Osman Apaydın  adına törenden sonra şehirlerine gönderildiler. 

Valilik tarafından gelen açıklama ile de ölen terörist sayısı bildirildi. 

Hakkari Şemdinli ilçesinde 34'üncü Hudut Tugay Komutanlığı tarafından yapılan operasyonlar başarıya ulaşmakta. PKK örgütüne ait olan bir sığınak bulununca içerisinden çok sayıda mühimmat ve yaşam malzemesi bulundu. 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023