Fidyeci şahısların gizli görüntüleri

Fidyeci şahısların gizli görüntüleri
Fidyeci şahısların gizli görüntüleri Harun Baskan
Bu içerik 1482 kez okundu.
Reklam

İzmir Buca ilçesinde fidye çetesi olarak birçok kişinin canını yakan bu şahıslar bu sefer de kaza süsü vererek otomobilde bulunan 2 kişiyi kaçırarak ortadan kayboldular. Ancak hesaba katmadıkları araçların birisinde kamera vardı ve sürekli olarak kayıttaydı. 

İzmir İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Buca İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyonda 11 kişilik bir fidye çetesi tespit edilip tek bir operasyon ile 7 tanesii alındı. 

Kaçırılan 2 şahsın da kuyumcu olduğu bilgisi geldi. Jandarma olay yerine geldiği zaman araçları inceledi ve tüm olan bitenleri anladıktan sonra hemen operasyonu yaptı. Ancak 4 kişi orada olmaması nedeniyle 11 şahıstan sadece 7 tanesi yakalanabildi. 

Olay Nasıl Yaşandı ? 

İzmir Buca ilçesi Öğretmen Durağı yakınlarında Ö.K. ve M.U. adındaki 2 kuyumcu şahıs araçları ile ilerlerken önlerine 12 Mart günü 17.45 saatinde 2 araç çıktı ve yolu kapadılar. 

Daha sonrasında araçlardan çıkarılan kuyumcu şahıslar kaçırıldıktan sonra kırsal bir alan olan bölgede kulübeye götürülerek bağlandılar. 

Daha sonrasında ise araçlara kaza süsü vererek ortadan kaybolan şahıslar bir ayrıntıyı atladılar o da araç kamerayasıydı. Vatandaşlar araçları görünce kaza olduğunu anladı ancak yaralı olmayınca jandarmaya haber verdiler. 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023