Mersin'de FETÖ operasyonu

Mersin'de 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında örgüt faaliyetlerine devam ettikleri ve finans sağladıkları iddiasıyla gözaltına alınan 14 kişi ile örgütün gizli haberleşme ağı olan 'Bylock'u kullandıkları tespit edilen 4 kişi adliyeye sevk edildi.

Mersin'de FETÖ operasyonu
Mersin'de FETÖ operasyonu Harun Baskan
Bu içerik 993 kez okundu.
Reklam

Mersin’de 15 Temmuz darbe girişiminden sonrasında başlatılmış FETÖ/PYD ye yönelik soruşturmaların kapsamında örgüt faaliyetlerini sürdürdüklerini ve finans sağladıklarının iddiasıyla gözaltına alınmış 14 şahıs ile örgütün gizli haberleşmesine bağlı ağı olan ‘Bylock’u kullandıklarını tespit ettiler. 4 şahıs adliye ye sevk edilmiştir.

Adliye de çekim yapmış basın mensuplarına şüpheli şahıslardan birisi elinde ki baston ile vurmaya çalışınca şahsı polis tutmuştur. 15 temmuzda darbe girişiminin sonrasından Mersin Cumhuriyet Başsavcılığın da çalışmalar sürmektedir.

Müşteki, tanıklar, şüphelilerin ifadelerinden yapılmış çalışmaların dan yola çıkılıp Mersin de örgüt faaliyetlerinde sürdürüldüğü, finans sağladıklarının iddiasıyla 14 şahıs ile örgütün gizli haberleşme ağlarının olduğu ‘Bylock’u kullandıkları anlaşıldı. 4 şahıs hakkında yakalama kararı çıkartılmıştır.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023