Kaynak Holdinge soruşturma

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) bünyesinde faaliyet gösterdiği iddiasıyla Kaynak Holdinge yönelik soruşturma kapsamında, holdingin yöneticilerinden olan Abdullah Katırcıoğlu ile Ali Katırcıoğlu'nun da aralarında bulunduğu bazı şüphelilerin mal varlıklarına Sulh Ceza Hakimliğinin kararıyla tedbir konuldu.

Kaynak Holdinge soruşturma
Kaynak Holdinge soruşturma Harun Baskan
Bu içerik 798 kez okundu.
Reklam

FETÖ/PYD bünyesinin faaliyet gösterdikleri iddialarıyla Kaynak Holding’e karşın soruşturmalar kapsamında, holdingin yöneticileri ile yetkililerinden olan Abdullah Katırcıoğlu ve Ali Katırcıoğlu’nun da aralarında bulunduğu bazı şüphelilerin Sulh Ceza Hakimliğinin kararlarıyla kayyum atanmıştır.

Mal varlıklarına da tedbir konulmuştur. Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet yapılanmasını (FETÖ/PYD) bünyesinin faaliyet gösterdiğinin iddialarıyla Kaynak Holdinge yönelik soruşturma kapsamalarında, holdingin yöneticilerin den olan Abdullah Katırcıoğlu ve Ali Katırcıoğlu’nun da araların da bulunan bazı şüphelilerinde mal varlıklarının Sulh Ceza Hakimliğinin kararınla tedbir konulmuştur.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığının Örgütünün Kaçakçılık ile Ekonomik Suçlar Soruşturmasının Bürosunca, FETÖ/PYD bünyesinin faaliyet gösterdiği iddialarınla Kaynak Holdinge yönelik devam edilen soruşturma sürüyor.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023