Okan Bayülgen Bir Kez Daha Kovuldu

Okan Bayülgen Bir Kez Daha Kovuldu
Okan Bayülgen Bir Kez Daha Kovuldu Harun Baskan
Bu içerik 987 kez okundu.
Reklam

Okan Bayülgen adındaki eskiden bir talk-show yapan ünlü şahıs 43. Altın Kelebek Ödül Töreni sunucusu olarak seçildi. Ancak sunucu olarak seçilen şahıs Diriliş Ertuğrul adındaki diziye hak etmediği sözleri söylemekle beraber kötü sözleri de beraberinde söyleyince halktan  Cumhurbaşkanı'na kadar tepki alan Okan Bayülgen kendi kanalından kovulmakla kalmayıp daha önceden anlaştığı reklam filmleri iptal oldu. 

Detayları : 

Okan Bayülgen, 43’üncü Altın Kelebek Ödül töreninde ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisi ile ilgili sözleri nedeniyle eleştiri yağmuruna tutulmuştu. ‘Yılın Dizisi’ unvanı verilen ekibin konuşmasına izin verilmemesi Gündem olmuştu.

Vatan’ın haberine göre; ‘Diriliş Ertuğrul’ hakkında tepki çeken bir konuşma yapan ödül töreninin sunucusu Okan Bayülgen’in, Kanal D’de ekrana gelmesi beklenen yeni şov programı yayına başlamadı. Kanalın, halkın tepkisinden çekindiği gerekçesiyle programı iptal ettiği ileri sürüldü.

Okan Bayülgen’e bir darbe de Reklam sektöründen geldi. İddiaya göre; seslendirme yaptığı marka, ünlü şovmenin reklam anlaşmasını iptal etti. Bayülgen, bu konuda henüz bir açıklamada bulunmadı.

okan bayülgen bir darba daha reklam anlaşması iptal
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023