Yeni Lenovo

Yeni Lenovo
Yeni Lenovo Harun Baskan
Bu içerik 1082 kez okundu.
Reklam

Lenovo firması Motorola firmasını satın aldığı günden bu yana bu marka ile akıllı telefon üreteceğini ifade etmişti ancak uzun bir süre boyunca bu şekilde telefon üretmedi ancak klasmanı oldukça yüksek bir cihaz üretti. Hem tasarımı açısından hem de özellikleri açısından oldukça üst segment bir cihaz olan Moto Z modeli çok ilginç tasarımının yanı sıra amiral gemiler ile yarışacakken uygun bir fiyat da sundu. 

Lenovo tüm dünyada büyük ses getiren Moto Z modelini ve devrim niteliğindeki modlarını tanıttı. Lenovo’nun yoğun AR-GE çalışmaları ve inovasyon odağı ile yeniden doğan dünyanın en ince premium akıllı telefonu Moto Z mobil teknolojide yeni bir çağ başlatmak için Türkiye’ye merhaba dedi. Lenovo’nun geliştirdiği Moto Mod’lar kullanıcılarına kendi telefonlarını ihtiyaçlarına göre tasarlama ve kullanma imkanı sunarken yeni bir kategorinin de temelini atıyor. Tek “tık” ile ana gövde ile birleşen Moto Z akıllı telefon modları yenilikçi manyetizma sistemiyle kesintisiz bir teknoloji deneyimi sunuyor. Üstelik farklı Moto Mod’lar arasında değişim yapmak da çok kolay. İşlevselliğin modasının hiçbir zaman geçmeyeceğine bir kez daha tanık olacaksınız. Çünkü Moto Mod’lar şimdiki ve gelecekteki tüm Moto Z ürünleriyle uyumlu olarak tasarlandı. Konuyla ilgili bilgi veren Lenovo Türkiye Akıllı Telefon Kategorisi Ülke Müdürü Hakan Sökmenşöyle konuştu:

 

 

“Lenovo olarak inovasyonlara verdiğimiz önem sonucunda Motorola yeniden doğdu. Moto, Lenovo’dan aldığı güçle akıllı telefon piyasasındaki taşları yerinden oynatacak ve yeni bir devir açacak. Akıllı telefon pazarı Türkiye’de yılda yaklaşık 12 milyonun üzerinde adet bir pazar ve senelik 6 milyar dolarlık bir değere ulaşıyor. Lenovo ise Ocak – Eylül 2015 ve 2016 kıyaslamasında toplam Zincir Mağazalar Kanalında hem adetsel hem de cirosal olarak %402 ile en fazla büyüyen marka oldu. Şu an Türkiye’nin Teknoloji Marketlerinde en çok satılan 3. Markası durumundayız. Kullanıcılar bu güne dek hep benzer tip akıllı telefonlar kullanmak zorunda kaldılar. Ama biz, kullanıcıların akıllı telefonlarının yetkinliklerini diledikleri gibi artırabilmeleri gerektiğine inanıyoruz.”

Basın toplantısında Moto Z ailesini ve Moto Mod’ları hakkında ayrıntılı bilgi veren Lenovo Ürün Geliştirme Direktörü Christoph Janeba ise şunları söyledi:

“Moto Z ile dünyada ve Türkiye’de benzersiz ürünleri tüketicilerle buluşturmaktan dolayı çok mutluyuz. Lenovo tarafından geliştirilen Moto, modları sayesinde size istediğiniz telefonu tasarlama imkanı tanıyor. Moto Z ise Türkiye’ye dünyanın en ince telefonu olarak geliyor.”

Dünyanın en ince telefonlarından Moto Z ve Mod’ları ile benzersiz bir deneyim

Askeri uçaklarda kullanılan alüminyum ile paslanmaz çelik kullanılarak üretilmiş yeni Moto Z’nin hem dayanıklı hem de jilet kadar ince gövdesinden etkileneceksiniz. 5.2 mm incelik ve ultra hafif 5.5 inç Quad HD AMOLED ekranıyla dünyanın en ince benzersiz akıllı telefonu. Qualcomm® SnapdragonTM 820 işlemci, 4 GB RAM ve 32 GB veya 64 GB dahili hafıza seçenekleri sayesinde aynı zamanda son derece güçlü bir ürün. microSD ekleyerek fotoğraflarınız, videolarınız ve uygulamalarınız için 2 TB’ye kadar hafıza elde etmeniz mümkün.

 

 

Moto Z, her ışık altında mükemmel ve canlı fotoğraflar çekmenize yarayacak optik imaj sabitleme ve otomatik odaklanma özelliklerine sahip 13MP yüksek çözünürlüklü kamera ile geliyor. 5MP ön kamerasında yer alan geniş açılı lens, tüm arkadaşlarınızın fotoğrafınızda yer alabilmesi için ideal bir özellik. Ön yüzde yer alan ekstra flaşıyla grubunuzdaki herkes loş ışıkta bile mükemmel görünecek. Su sıçramalarına dayanıklı kaplamasıyla yağmur ve dökülen sıvılar size engel olmayacak. Parmak izi okuyucusu sayesinde telefonunuzu tek dokunuşla açabileceksiniz.

30 saate kadar pil ömrüyle şarj etmeye gerek duymadan telefonunuzu tüm gün ve gece kullanabileceksiniz. Üstelik TurboPower™ özelliği sayesinde sadece 15 dakikada 8 saate kadar pil ömrü elde edebilirsiniz. Güçlü parmak izi okuyucusu sayesinde güvenliğinizi korurken, sıvı sıçramalarına dayanıklı kaplamasıyla telefonunuzu rahatça kullanabileceksiniz.

Moto Z Play: Mükemmel pil ömrü, sınırsız seçenek

Alüminyum çerçevesi, ince ve hafif tasarımı ile Moto Z Play 50 saatlik pil ömrü ile Moto ailesinin bataryası en uzun süre dayanan üyesi. TurboPower™ özelliği sayesinde 15 dakikalık şarj ile 9 saat pil ömrü sunan Moto Z Play, 16 MP kamerası ve lazer fokusu ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

Moto Mod’ları – Siz hangisini seçeceksiniz?

Yeni Moto Mod’ları sayesinde şimdi Moto Z cihazınızı ihtiyaçlarınıza göre yeniden tasarlayabileceksiniz. 80 desibele kadar ses verebilen 2 adet 3W’luk hoparlörden oluşan JBL SoundBoost Hoparlör modu ile yüksek ses ve kalitede stereo müzik dinleyebilirsiniz. Kendi bataryası sayesinde 10 saate kadar kesintisiz müzik sağlayan bu mod ile telefonunuz partinin odağında olacak.

Ailenize en yeni seyahat fotoğraflarınızı göstermek veya arkadaşlarınızla film mi izlemek istiyorsunuz? Insta-Share Projektör modu ile telefonunuzu 70 inç’lik sinema ekranına çevirin, patlamış mısırınızı alın ve sinemanın keyfinizi çıkarın. Üstelik kendine ait bataryası sayesinde keyfiniz 1 saat uzatın.

Daha çok enerjiye mi ihtiyacınız var? 2200 mAh’lik bataryasıyla Incipio offGRID™ Ek Batarya sayesinde akıllı telefonunuza 22 saate kadar pil ömrü ekleyin.

Hasselblad True Zoom ise tüm dünyada fotoğraf meraklılarının akıllarını başından alan Moto Mod’u olarak karşımıza çıkıyor. 10x optik zoom ve Xenon flaşı ile mükemmel fotoğraflara imza atacak, bunları tek tık’la istediğiniz mecrada paylaşabileceksiniz. Üstelik ücretsiz olarak size sunulacak Hasselblad Phocus yazılımıyla fotoğraflarınızı yeniden düzenleyip yüksek kaliteli sonuçlar elde edebileceksiniz.

Moto Z’ye zincir mağazalarda KDV dahil 2.499 TL’ye sahip olabilirsiniz. Moto Z aynı anda Turkcell ve Vodafone mağazalarında farklı temlik fiyatlarıyla da satışa girecek. Sadece zincir mağazalarda satışa sunulacak olan Moto Z Play de 1.999 TL’den satışa sunulacak.

Moto Mod’lar bundan sonra çıkacak tüm Moto ürünlerinde kullanılabilecek.

Moto Mod’lar perakende mağazalarında şu fiyatlarla satılacak: Insta-Share Projektör899 TL, Hasselblad True Zoom 799 TL, JBL SoundBoost Hoparlör 399 TL, Incipio offGRID™ Ek Batarya 299 TL, Aksesuar Kapaklar49 TL.

lenovo yeni model yeni tasarım moto z
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023