Askerlere Acımasız Saldırılar

Ülke genelinde birçok orduda bir hareketlenme yaşadı ve darbe girişimi yapıldı ancak halk tarafından engellenmek istendi ancak üst rütbeliler halka ateş açılması emri verildi

Askerlere Acımasız Saldırılar
Askerlere Acımasız Saldırılar Harun Baskan
Bu içerik 1994 kez okundu.
Reklam

Ölen Polisler , Halk ve Askerler Oldu 

Ülke genelinde birçok orduda bir hareketlenme yaşadı ve darbe girişimi yapıldı ancak halk tarafından engellenmek istendi ancak üst rütbeliler halka ateş açılması emri verildi ve bazı askerler emirlere karşı gelemedi ve gelenlerden bazıları vurularak öldürüldüğüne dair iddialar bulunmaktadır . Bu şekilde masum ve suçlu olan tüm askerler bir arada linç edilmek istendi ancak birçok askerin bu durumdan bir haber olduğu görüldü . 

Linç Edildiler  !

Bazı halk kesimleri bilinçlenerek askeri korumaya çalıştı ancak bazı kesimlerde kendi askerlerine vatanımızı koruyan askerlere kemerler , sopalar ve sert cisimler ile vurarak öldüresiye dövdü . Bir kaç video ile görüntülerde ne kadar vahşet dolu anlar yaşandığını kendi askerimizi öldürdük diye sevinen bir halk kitlesi oluşunca askerlere saldırıldı . Bazı askerlerin linç edilmesi izlenirken bazılarında halk karşı durdu ve masum olan askerleri korumaya çalıştı ki Binbaşı olarak teslim olan bir komutan ile bir asker telefon görüşmesinde tankın içinde mahsur kalan askerler ne yapacağını bilemedi ve komutanından yardım istedi ancak komutan telefonu kapattı ve yardım edemedi teslim olmasını istedi ancak halk askeri kolay kolay oradan bırakmadı .

Askerlere Tatbikat Var Denildi !

Rütbeli olanlar er olan askerlere tatbikat ile götürüp sıkı yönetim ilan ettiğini söylüyor ve sıkı yönetimde askerin yapması gereken sokağa çıkma yasağına uymayanları vurması gerektiğini belirtiyor ve rütbeli olanlar halka ateş açtırıyor ki bazıları ateş etmekten kaçıyor ancak bazıları emir kulu olarak istenileni yapıyor . 

Askerlerin Suçsuz veya Suçlu Ayrımı Yapılmadan Linç Edilen Yerler Oldu Ve Özellikle İstanbul Boğaziçi Köprüsünde Vahşet Yaşandı 

 


 

BU GÖRSELLER SADECE BİR KAÇ TANESİDİR VE DAHASI ÇOK FAZLA GÖRÜNTÜLER YAYINLANIYOR SADECE ŞİDDETİN GÖRÜLMESİ İÇİNDİR .

Birkaç görsel ile halkın askere linç girişimleri ve masum olan askerlerin darp edilişi yer alacaktır ki görseller ŞİDDET İÇERİKLİ OLUP +18 olarak yayınlanıyor .

VİDEOLAR İSE TAMAMEN SANSÜRSÜZ OLUP HEM KÜFÜRLER HEM ŞİDDET GÖRÜNTÜLERİ OLMASINDAN DOLAYI +18 olduğuna Dikkat Ederek İzlemeniz Gerekiyor !

 


askerlere linç girişimi suçsuz olan askerler askerlere halk tarafından linç girişimi
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023