2 IŞİD Lideri Öldü

ABD ise bu durumun ilerlememesi için IŞİD terör örgütüne darbe üzerine darbe vuruyor . Yaptığı son hava saldırısında IŞİD terör örgütüne ait iki büyük lideri öldürdüğünü belirtti .

2 IŞİD Lideri Öldü
2 IŞİD Lideri Öldü Harun Baskan
Bu içerik 2253 kez okundu.
Reklam

IŞİD için yapılan operasyonlar uzun süredir devam ediyor ve bu operaysonlara ülkemiz de katıldı .Sonucunda ise ülkemiz içerisinde patlatılan bombalar artık sadece PKK terör örgütü tarafından değil de bir de IŞİD terör örgütü eklendi ki dünyadaki en tehlikeli terör örgütünden birisi olan IŞİD neredeyse en güçlü devletlere kafa tutarak cihad yaptıklarını belirtiyorlar .

 

 

ABD ise bu durumun ilerlememesi için IŞİD terör örgütüne darbe üzerine darbe vuruyor . Yaptığı son hava saldırısında IŞİD terör örgütüne ait iki büyük lideri öldürdüğünü belirtti .

 

 

ABD ' nin savunma bakanlığı olan Pentagon tarafından verilen bilgilere göre koalisyon tarafınca yapılan hava saldırısında IŞİD örgütünün 2 lideri de hayatını kaybetti .

 

25 Haziran günü Musul kentinin içerlerinde yapılan hava saldırısı IŞİD örgütüne ait iki lideri Besim Muhammed Ahmet Sultan El Bajari ve Hatim Talib El Hamduni’nin ölmesine neden oldu. Kuzey Irak ta bulunan 2 tane üst düzey liderin ölmesi terör örgütü için büyük zahiyat oldu .

2 IŞİD Lideri Öldü abd
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023