Seyyar Tuvalet Üreticisi

Seyyar Tuvalet Üreticisi
Seyyar Tuvalet Üreticisi
Bu içerik 590 kez okundu.
Reklam

Seyyar Tuvalet Üreticisi

 

Gerek inşaat gerek açık hava aktivitelerinde özellikle ihtiyaç duyulan seyyar tuvalet ve seyyar lavabo sistemlerinde Türkiye’nin lider şirketlerinden olan Seyyar Tuvalet şirketine ait ürünlerin detaylı incelendiği bu yazımızda şirketin üretmekte olduğu seyyar tuvalet modellerini yakından tanıyabilirsiniz.

 

Açık alanda soğuk, yağmur, kar ve diğer tüm etkenlerden etkilenmeden kullanılabilen, polietilen hammaddeden tek kişilik kabin halinde üretilen seyyar tuvalet modelleri tüm açık alan ihtiyaçları için kullanılabilmektedir. -30 / +30 derece sıcaklıklarda kullanılabilen, su depolu seyyar modelleri istanbul’daki tesislerinde üreten Seyyar Tuvalet şirketi, üretiminin %80 inini yurt dışı pazarına yönelik olarak geliştirmekte ve pazarlamaktadır. Içeriğinde yer alan atık tankı sayesinde, kurulduğu bölgede lağım ya da su kaynağına ihtiyaç duymadan uzun süre kullanılabilen mobil tuvaletler, hafif yapısıyla da istenilen yere taşınabilmektedir.

 

Seyyar Tuvalet şirketi ayrıca seyyar lavabo ve seyyar duş üniteleriyle de geniş bir yelpazede hizmet vermektedir. Inşaat alanlarındaki tuvalet ihtiyaçlarına ve açık alan organizasyonlarında el yıkama ihtiyacına pratik çözüm oluşturan şirketin tüm ürünleri 2 yıl garantilidir ve dünyanın her yerine gönderim yapmaktadır.

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023