Lydsto R1 Kendi Kendini Boşaltan Robot Süpürge Çapraz Süpürmeye Son

Lydsto R1 Kendi Kendini Boşaltan Robot Süpürge Çapraz Süpürmeye Son

Lydsto R1 Kendi Kendini Boşaltan Robot Süpürge Çapraz Süpürmeye Son
Lydsto R1 Kendi Kendini Boşaltan Robot Süpürge Çapraz Süpürmeye Son
Bu içerik 653 kez okundu.
Reklam

 

 

Pis çöp kutularının temizliği veya yetersiz emiş gücü arasındaki ikilemden bıktınız mı? Kendi kendini boşaltan robot süpürge Lydsto R1 sizi kurtarmaya geliyor.

 

Emiş Gücü Kaybına Karşı Alışılmadık Bir Robot Süpürge

Birçok '2021'nin En İyi Robot Süpürgesi' yorumlarında bundan bahsedilmez, ancak atıklar toz kutusunu elle tekrar temizleyinceye kadar doldurduğundan emiş gücü doğal olarak azalır. Yani, bir şeyleri takip ederek arkasını temizlemek hoşuma giden bir şey olsaydı kendime bir tane daha köpek alırdım. Neyse ki, kendi kendini boşaltan robot süpürge tembeller için daha temiz bir seçenek sunuyor.

 

Kendi kendini boşaltan robot süpürge pek de karmaşık gibi görünmüyor. Örneğin Lydsto R1, aslında bir robot süpürge ve ayrıca bir toz toplama şarj istasyonu. Ancak basit görünen bu kombinasyon, ellerinizi 'pis robot temizliğinden' %100 kurtarıyor.

 

Robot süpürge yuvasına geri döndüğünde, 2,700 pa emiş gücünü geri kazanması için toz haznesi silinip pırıl pırıl yapılır. Tüm toz ve atıklar, her 30 günde bir atmanız gereken 3 litre kapasiteli kapalı torbaya gider.

 

Çalıştırmak İçin Uygulama ile Uzaktan Kumanda ve Programlı Temizlik

 

Uzaktan kumanda uygulamasının ve programlamanın bizi sıkıntılardan kurtarması gerekir. Garip olan şu ki normal robot süpürge kullanırken düzgün çalışması için her seferinde çalıştırmadan önce temizlemeniz gerekecek.

 

Bunların aksine, Lydsto R1 sürekli maksimum emiş gücünde çalışır. Artık uygulama ile uzaktan kumandaya ve düzgün bir temizlik için zamanlamaya güvenebilirsiniz.

 

Lydsto R1 Kendi Kendini Boşaltan Robot Süpürge, Doğuştan Gözü Kara

 

430 mm hava kanalı (diğer modellere göre çok daha kısa) sayesinde, 1.000 W ana motoru 50.000 m/dak hızla çalışıp %98+ temizleme verimliliği sağlarken 12 saniye içinde tozu toplayan 30.000 pa güçlü bir emiş sunar.

 

Ana merkezi, nokta navigasyonu sağlamak için ST LPS22HBTR mutlak basınç sensörü, KODENSHI ORA2S01 kızılötesi sensör vb. dahil olmak üzere 29 adet sensörle donatılmıştır.

 

Ayrıca Lydsto bu modelin içinde çok yönlü gürültü kontrol çözümünü barındırır: Özel gürültü azaltan hava kanalı tasarımı, ses geçirmez dolgu ve çift bölmeler. Daha gelişmiş temizlik cihazı mı almak istiyorsunuz? Lydsto R1 ile güzel bir başlangıç yapın.

 

Anahtar Kelimeler:Kendi kendini boşaltan robot süpürge "2021'nin En İyi Robot Süpürgesi" incelemeleri、Lydsto R1、Doğuştan Gözü Kara、2.700 pa emiş gücü、Çapraz Süpürmeye son、 programlı temizlik、Uzaktan Kumanda Uygulaması

Ayrıntılı bilgi için lütfen bu sayfayı ziyaret edin: https://bit.ly/3huHIGw

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023