Örnek işletmelere 'ruhsatlı çerçeve'

MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde iş yeri açmadan önce ruhsat işlemlerini eksiksiz tamamlayan iş yeri sahiplerine, zabıta ekipleri tarafından ruhsatları çerçeveletilerek veriliyor

Örnek işletmelere 'ruhsatlı çerçeve'
Örnek işletmelere 'ruhsatlı çerçeve'
Bu içerik 827 kez okundu.
Reklam

MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde iş yeri açmadan önce ruhsat işlemlerini eksiksiz tamamlayan iş yeri sahiplerine, zabıta ekipleri tarafından ruhsatları çerçeveletilerek veriliyor.

Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü işyeri açmadan önce bilgi alan, müracaatını yapan ve ruhsat aldıktan sonra işyerini kiralayıp faaliyete geçen işyerlerine teşekkür ziyaretinde bulundu. Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürü Tufan Kaçar, süreci eksiksiz tamamlayan işyeri sahiplerine iş yeri açma ruhsatlarını çerçeveleterek takdim etti.

'TRAFİKTE EMNİYET KEMERİ NEYSE, İŞ YERİ RUHSATI DA ODUR'

İlçede iş yeri açmak isteyen vatandaşları uyaran Kaçar, her ay belli kriterler doğrultusunda ruhsat sürecini eksiksiz tamamlayan iş yerlerine teşekkür ziyaretinde bulunacaklarını söyledi. İlçenin çeşitli noktalarına 'İşyeri açmadan önce mutlaka belediyemize müracaat ediniz' yazılı afişler astıklarını anlatan Kaçar, "Bu ay sahil bandındaki bir işletmemizle başlayan teşekkür ziyaretlerimiz devam edecek. İşyeri ruhsatına bakış açısını değiştirmek gayesindeyiz. Trafikte emniyet kemeri ile kask takmak ne ise işyeri ruhsatı da odur" dedi.

'ÖNCE BİLGİ AL, SONRA RUHSAT'

Ruhsat verilen bir işyerinde yangın önlemlerinin aldırılmasının hayat kurtardığına değinen Kaçar, "Benzeri birçok uygulama ve resmi evrak işin bütününe bakıldığında işyeri sahibi ya da kiracısını güvence altına almaktadır. Bu nedenle bu uygulamamızın sloganı 'Önce bilgi al, sonra ruhsat.' İşletme açmak ya da yatırım yapmak isteyen herkesi çay içmeye bekliyor, yeni açılan işletme sahiplerine hayırlı işler, bereketli ve bol kazançlar diliyorum" dedi.

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023