Ayık: Destekler sektöre katkı sağlayacak

TÜRKİYE Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın girişimleri sonucunda turizmcilere sağlanan desteğin sektöre olumlu yansıyacağını söyledi

Ayık: Destekler sektöre katkı sağlayacak
Ayık: Destekler sektöre katkı sağlayacak
Bu içerik 688 kez okundu.
Reklam

TÜRKİYE Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın girişimleri sonucunda turizmcilere sağlanan desteğin sektöre olumlu yansıyacağını söyledi.


2015'in zorlu bir yıl olduğunu hatırlatan Osman Ayık, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın girişimleri sonucu sağlanan desteklerin 2015 istatistiklerine olumlu etkileri olduğunu söyledi. Rusya'nın ekonomik ve turizme yönelik yaptırımları ile 2016 yılının daha da zorlu geçeceğini belirten TÜROFED Başkanı Ayık, “Bu gelişmeler ışığında yine Kültür ve Turizm Bakanlığımızın girişimleri ile 2015 yılında sağlanan destek 2016 yılı için genişletildi. Bilindiği üzere uçak başına verilen 6 bin dolarlık desteğe başta Avrupa olmak üzere diğer büyük pazarlar da dahil edildi. Ayrıca tur operatörleri ve seyahat acentaları için Kredi Garanti Fonu destekli krediler de yerinde ve olumlu olmuştur. Bu desteklerin, turizm sektörünün daha fazla kayıp yaşamamasına katkı sağlayacağına inanıyoruz. Verilen destekler konusunda konaklama ayağı ile ilgili çalışmaların da ivedilikle tamamlanıp otelcilerimize müjde verilmesini bekliyoruz" diye konuştu.

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023