Toobcoin ne kadar? Toobemi coin nereden nasıl alınır? Toobcoin kaç TL?

Toobcoin ne kadar? Toobemi coin nereden nasıl alınır? Toobcoin kaç TL?

Toobcoin ne kadar? Toobemi coin nereden nasıl alınır? Toobcoin kaç TL?
Toobcoin ne kadar? Toobemi coin nereden nasıl alınır? Toobcoin kaç TL?
Bu içerik 750 kez okundu.
Reklam

 

 

Malta merkezli Toobemi’ye ait olan Toobcoin'in kendi teknolojisini kullanarak biçok alanda faaliyet göstereceği söyleniyor. Çalışmalarına göre kripto para sigortacılığı faaliyeti yapacaklarını belirtiyorlar. Reklamları da dönmeye başlayınca Toobcoin ile ilgili bilgiler merak edildi.

 

 

 

Blockchain ve kripto para ekosistemini 'kripto sigortacılığının öncüsü TOOBEMI Platformuyla yeniden yorumlayan TOOBCOIN, herkes için finansal güvence sunacak. Yatırımlarının büyük bir kısmını yeşile ve sosyal sorumluluk projelerine ayıracak olan şirket TOOBCOIN için ön satışa başladı. Kripto para uzmanları ve bazı yatırımcılar TOOBCOIN'in gelecek vaad ettiğini ve kısa zamanda kripto listesinde ilk 10 içine gireceğini söylüyor.

Bitcoin'in başını çektiği blokzincir teknolojisiyle üretilen kripto paralara dünya çapında gördükleri rağbet nedeniyle 'yeni çağın para birimi' gözüyle bakılırken,son zamanlarda artan kripto dolandırıcılık faaliyetlerinin önüne geçmek adına kripto paralara kendi borsasında sigorta yapacak olan 'yeni nesil kripto sigortacılığı' öncüsü, TOOBEMI Platformu TOOBCOIN adı ile kripto para piyasasına çıktı.

Malta merkezli TOOBCOIN yeni kripto paranın dünya da yeni bir sistemin öncüsü konumuna gelmesi bekleniyor. Özellikle yatırımcılar tarafından güvensiz bulunan kripto yatırımları bu sayede daha güvenli bir hal alacak.

TOOB CHAIN

TOOBEMI ekosisteminin bir diğer üyesi ise TOOB CHAİN olacak, kendi blok zincir teknolojisini oluşturmayı hedefleyen şirket bu ağ üzerinden çeşitli sektörlerle blok zincir teknolojisini buluşturmayı amaçlıyor. Ayrıca blok zincir üzerinden doğaya duyarlı bir madencilik anlayışını getirecek olan TOOBEMI, blok zincir üzerinden kullanıcılarına token oluşturma, düşük transfer ücretleri ve mining olanakları sağlayacak.

TOOB EXC

TOOBEMI ekosisteminin yolculuğunda ki en önemli noktalardan birisi TOOB EXC, şirket açacağı borsa üzeriden yüzde yüz güvenli yatırımın öncülüğü yapacak. Yatırımcıların ana paraları banka ve sigorta teminatları ile garanti altına alınmasını hedefleyen şirket TOOB EXC üzerinde kurduğu TOOBINS, TOOB HELP ve TOOB WALLET destekleyici mekanizmaları ile kripto sigortacılığının öncüsü olmayı hedefliyor.

TOOBCOİN KAÇ TL?

Toobemi Toobcoin'in satış fiyatına dair en güncel bilgi 1 TOOB 0.5 Dolar olarak görünmekte. Kullanıcılar sisteme üye olarak güncel ön satış fiyatı üzerinden satın alma işlemlerini gerçekleştiriyorlar. 

TOOB COİN NEREDEN NASIL ALINIR?

Toobcoin satışı başlamış durumda. Peki Toobcoin nasıl alınır? Toobcoin nereden alınır? Tooboin alımı ve satışı "toobemi.com" internet adresinden başladı.

TOOBEMI HAKKINDA

TOOBEMI Coin, TOOBEXC ve TOOBİNS kuruluşları, Blockchain teknolojisinin ve ilgili sistemlerin geleceği inşa edecek mekanizmalardan biri olduğunu savunuyor. Yeni dünyayı şekillendirecek olan TOOBEMI, uluslararası bir ekipten oluşuyor.

Proje yöneticileri, analistler, yazılım geliştiriciler, blok zinciri uzmanları, kripto ekonomistlerinden likidite sağlayıcılarına kadar çok çeşitli perspektiflerde çalışıyor. Ancak TOOBEMI'nin en önemli zinciri kullanıcılarıdır.

Blockchain bir topluluk oluşumudur. TOOBEMI'deki topluluğu ile tam anlamıyla büyüyecek işbirlikçi bir yapıdır. Düşük maliyetli ve yüksek hızlı işlemleri mümkün kılmak için temel blok zinciri olarak TOOBCHAIN'in oluşmasına katkı sağlayacak ve kullanıcılara alternatif kazanç yöntemleri sunacaktır. Yatırımcılar, TOOBEMI blok zincirini, blok zincirinde düşük maliyetle yıldırım hızında işlemler sağlayan bir platform olarak görüyor.

Kripto para piyasası her geçen gün büyüyor, büyüyen endüstri ile birlikte blockchain teknolojisi de gelişiyor. Bu teknolojiyi önemli kılan ve gündemde kalmasının nedeni sağladığı güvenlik ve ademi merkeziyetçilik özellikleridir. Ancak teknolojinin doğasına aykırı olarak, işlemler her zaman merkezi borsalarda güvensiz bir şekilde yürütülür. TOOBEMI, teknolojinin özüne uygun merkezi yapısı ile kullanıcılara en güvenli kripto para alım satım deneyimini sunmaktadır.

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023