Bulut Çağrı Merkezi Sistemi

İnternet üzerinden yapılan satışların artması ile birlikte pratik bir şekilde bu sürecin nasıl yönetebileceğinin arayışına geçilmiştir.

Bulut Çağrı Merkezi Sistemi
Bulut Çağrı Merkezi Sistemi Seo baz
Bu içerik 1072 kez okundu.
Reklam

İnternet üzerinden yapılan satışların artması ile birlikte pratik bir şekilde bu sürecin nasıl yönetebileceğinin arayışına geçilmiştir. Bu anlamda sunmuş olduğumuz canlı destek aktif hizmet kalitesi ile bulut çağrı merkezi hizmetini sizlere uygun fiyatlar ile sunuyoruz. Herhangi bir şekilde yan etkileri ve ekstra maliyeti olmadan ölçeklenebilir bulut çağrı merkezi sistemimize kullanabilmek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Bu sistem içerisinde sunmuş olduğunuz hizmet eğer telefon ile aktif bir şekilde aramaların yapıldığı bir e-ticaret sistemi ise aramaların daha hızlı bir şekilde yapılabilmesi, yapılan aramaların ses kaydının gerçekleştirilmesi bulut çağrı sistemi ile sağlanıyor. Bu sistem ile birlikte firmanız bünyesinde çalışan tüm ekip elemanlarımız bulunduğu noktadan uzaktan erişim sağlayabiliyor.

Site İçi Canlı Destekte Konuşma Sentezi Uygulaması

Aktif olarak kullanılan canlı destek sistemi hizmetinin yanı sıra birden çok cihazdan erişilebilir ve imkanı bulunan bulut çağrı sistemi tüm işlemlerin tek bir noktadan yürütülmesini sağlıyor. Konuşma sentezi adı verilen uygulamamız içerisindeki bir alan ile birlikte yazmış olduğunuz metinler istediğiniz farklı bir dile çevrilip dönüştürülebiliyor. Bu sayede birden çok dilde kişiyle satış noktasında iletişim kurabilme imkanınız da bulunuyor. Sunmuş olduğunuz hizmetin; sipariş durumu, kişiye ait hesap bilgileri, randevuya dair detaylar ve siteniz adına belirlenmiş anket soruları gibi pek çok hizmeti tek bir paket içerisinde değerlendirebileceğiniz bir hizmet sunmaktayız. Sunmuş olduğumuz hizmetten faydalanabilmek ve canlı destek yazılımı sistemlerini siteniz içerisinde 14 gün ücretsiz olarak değerlendirebilmek için sitemize gelerek kısa sürede telefon numaraları üzerinden irtibata geçebilirsiniz.

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023