Kitti Ve Atkı

1998 yılında kurulan ve çocukların adına yaptığım üretimler ile ilk sıralarda yer alan markalardandır.

Kitti Ve Atkı
Kitti Ve Atkı
Bu içerik 462 kez okundu.
Reklam

1998 yılında kurulan ve çocukların adına yaptığım üretimler ile ilk sıralarda yer alan markalardandır. Çocuklar için aksesuar ürünleri üretilmektedir. Kız ve erkek çocukları için ürünler bulmak mümkündür. Kendine has tasarımları ve şık ürünler hem çocuklar hem ailelerce beğeni toplamaktadır. 15 yaş grubuna kadar ürünler web sayfası üzerinden incelenebilir. Logosu bir marka haline gelmiş güven kazanmıştır. 2003 yılında marka tescil işlemleri tamamlanmıştır.

 

 Markanın gördü talep firma olarak onur ve gurur veren bir durum yaratmaktadır. Ürünler ihraç edildiği diğer ülkeler tarafından da beğenilmektedir. Ulusal anlamda kullanılan aksesuar ürünleri farklı tasarımlar ile kullanıcıları beklemektedir. Uzman ekipler doğrultusunda temiz ve titiz olarak yürütülen çalışmalar yönetim açısından da kusursuz olarak çalışmaktadır. Sunulan ürün yelpazesi daima modaya ve taleplere uygun olarak üretilmektedir. Mağazalarda vitrinleri süslemektedir.

 

 İhraç edilen ürünler ve hizmet kalitesi markanın saygınlığını arttıran etken olmuştur. Ülke ekonomisine sağlanan katkı ve istihdam yaratımı firma misyonunu temsil etmektedir. Sektörün parmak ile gösterilen firması olmak ve bayrağı yukarıda tutmak ise firma vizyonunu yansıtmaktadır. Çocuklar için en iyisini düşünen firma aileler açısından güven kazanmaktadır.

 

 Firma Ürünleri Hakkında

 

 Firma eşsiz ürünlerini yaz ve kış ay koleksiyonu olarak sınıflandırmaktadır. Zevklere göre tercih edilecek ürünler mağaza ve online mağaza üzerinden incelenebilmektedir.

 

 Yaz Ürünleri: Fötr, hasır, şort, deniz şortu, plaj havlusu, plaj çantası, şapka, maksi ve kasket kış ürünleridir.

 

 Kış Ürünleri: Kaşkol, toptan atkı, bere, eldiven, kulaklık, maske, şal kış ürünleri olarak yer almaktadır.

 

 Atkı Üretimi Hakkında

 

 Firma üretiminde olan ürünler farklı tasarımlar ile uygulanmaktadır. Firma toptan atkı üretimi ile müşteriler için yelpaze oluşturmaktadır. Atkılar kış aylarında fazlaca ihtiyaç duyulan ürünler arasında yer almaktadır. Türkiye içerisinde hemen her bölgede kış aylarında aranan bir üründür. Atkı, eldiven ve bere gibi takım halinde kombin uygulanmış ürünler web sitesinden incelenebilir. Web sitesi üzerinden toptan atkı siparişlerine uygun çeşitler alıcılarını beklemektedir.

 

 Kız ve erkek çocuk seçenekleri ile ihtiyaçları karşılamaktadır. Atkı ve boyunluk ürünü çok soğuk bölgeler için birlikte tercih edilebilmektedir.

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023