Domagoj Vida Farkı Engelleyemedi

Şili milli takımı geçtiğimiz hafta Japonya'da Güney Kore ile hazırlık maçı yapacaktı. Ancak Japonya'da meydana gelen depremden dolayı hazırlık maçı oynanamamıştı.

Domagoj Vida Farkı Engelleyemedi
Domagoj Vida Farkı Engelleyemedi
Bu içerik 924 kez okundu.
Reklam

 

Ulusal lig maçlarına verilen arada Siyah beyazlı yıldız futbolculardan Vida, Medel ve Roco milli takımları ile maça çıktılar. Tipobet sitesinin açıkladığı maç kadrolarına göre Hırvatistan milli takımında Domogaj Vida takımının İspanya ile oynadığı maça ilk 11 de başladı. Maçta fazla etkili olamayan Vida takımının İspanya milli takımına 6 - 0 yenilmesine engel olamadı. Siyah Beyazlılara geçen sezon İnter'den transfer olan Garry Medel ve bu sezon takıma katılan Roco ise Şili milli takımı ise Güney Kore karşısına çıktı.

Şili milli takımı geçtiğimiz hafta Japonya'da Güney Kore ile hazırlık maçı yapacaktı. Ancak Japonya'da meydana gelen depremden dolayı hazırlık maçı oynanamamıştı. Ertelenen Şili - Güney Kore maçını dün Güney Kore'de bulunan Busan Asiad Main stadında oynandı.

Domagoj Vida Farkı Engelleyemedi

Transfer sezonunda adı sürekli Premier lig ekipleri ile anılan Domogaj Vida Hırvatistan milli takımı ile İspanya karşısında 90 dakika görev aldı. Maçta İspanya milli takımı baştan sona üstün bir oyun sergiledi ve rakibini sahadan adeta sildi. İspanya milli takımında özellikle Sergio Asensio müsabakada şov yaptı ve takımını 6 - 0 'lık galibiyete taşıdı. Maçtan sonra oyuncular hakkında puan değerlendirmesi yapan bahiskanali.comsitesi Hırvatistan milli takım oyuncularına düşük not verirken maçın yıldızı olarak Real Madrid'in genç starı Asensio'yu gösterdi.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023