Reklam
Amerika’Da Şirket Kurma Hizmetleri

Amerika’Da Şirket Kurma Hizmetleri

Ekonominin küresel başkenti olan Amerika’da şirket kurmak, küresel bazda büyümek isteyen her şirketin hayalidir. Bu hayali gerçekleştirmek isteyen kişiler ise yabancı bir ülkenin yasalarını bilmedikleri için zorlanmakta ve hatta bu işten vazgeçebilmektedirler.

MAKALE - 2017-07-25 18:54:08 Bu içerik 944 kez okundu.

Amerika’da Şirket Kurmak

 

            Ekonominin küresel başkenti olan Amerika’da şirket kurmak, küresel bazda büyümek isteyen her şirketin hayalidir. Bu hayali gerçekleştirmek isteyen kişiler ise yabancı bir ülkenin yasalarını bilmedikleri için zorlanmakta ve hatta bu işten vazgeçebilmektedirler. Bu noktada Amerika şirket kuruluşu yapmak isteyen kişilerin yardımına deneyimli danışmalık firmaları gelmektedir. Bu firmalar, kadrosunda bulundurduğu uzman kişilerle yabancı ülkelerdeki her türlü işlemlerinizde sizlere destek olabilmektedirler. Bu sayede hem zamandan hem de başvuru maliyetinde tasarruf edilebilmektedir.

 

 Amerika’da Şirket Kurma Hizmetleri

 

             Amerika firma kuruluşu hizmeti sağlayan firmamız, Amerika’daki yatırımlarınız için sizlere destek olarak işlemlerinizin kısa sürede tamamlanmasını sağlamaktadır. Amerika’da şirket kuruluşu için gerekli belge ve bilgileri sizler için takip eden firmamız, şirket kuruluş işlemlerinizi güvenle yerine getirmektedir. Ayrıca yatırım danışmanlığı da veren firmamız, Amerika şirket kuruluşu aşamasında sizlere gerekli desteği sağlayarak yatırımınızın karlı sonuçlanması için çalışmaktadır. Lisans alma, marka tescili yapma, ajanslara kaydolma, vergisel düzenlemeler yapma gibi birçok konuda ABD yasalarına uygun olarak sizlere danışmanlık hizmeti veren firmamız faaliyetlerini incelemek için sizleri çalışma ofisimize bekleriz.

 amerikasirket.com

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER