Reklam
Estetik Temelli Problemler için En Etkili 3 Tedavi Yöntemi

Estetik Temelli Problemler için En Etkili 3 Tedavi Yöntemi

MAKALE - 2017-08-18 14:01:13 Bu içerik 788 kez okundu.

            Estetik kaygılar her insan için geçerlidir. İnsan vücudu üzerinde oluşabilen problemler birçok kişinin sosyal hayattan uzaklaşmasına ve kendini insanlardan soyutlamasına neden olmaktadır. Bu gibi durumlarda devreye estetik tedaviler girmektedir. Estetik kaygılar ile yaptırılan bu tedaviler sayesinde istenilen etkinin alınması ve yaşanan problemin giderilmesi mümkündür. Son zamanlarda en popüler olan ve dikkat çeken estetik tedavi yöntemleri aşağıdaki gibidir.

 

 Cilt lekeleri için leke mezoterapisi

 

            Leke mezoterapisi, cilt üzerinde oluşmuş olan kahverengi lekeler için oluşturulmuş bir tedavi yöntemidir. Mezoterapi daha birçok sağlık alanında kullanılan tedavi yöntemlerinden bir tanesi olsa da en dikkat çeken tedavi leke mezoterapisi olmaktadır. Bu tedavi ufak boyutlu iğneler ile yapılmakta ve direk olarak lekelere yönelik yapılmaktadır.

 

            İçeriğinde tamamen doğal maddelerin bulunduğu bir sıvının enjekte edildiği leke mezoterapisi tedavisinde kişinin cildine ve vücuduna zarar verecek hiçbir madde bulunmamaktadır. Ortalama 4 seans süren uygulamanın ne kadar süre ile yapılacağı hastanın durumuna göre değişiklik gösterecektir. Tedavi sonrası hastanın dikkat etmesi gereken en önemli nokta fazla güneşte kalmamak ve mutlaka güneş kremi kullanmaktır. Bu sayede tedavi çok daha hızlı ilerleyecek ve başarılı olacaktır.

 

 Prp saç tedavisi

 

            Saçlar, estetik anlamda kaygılara yol açan önemli organlardan bir tanesidir. Bu organda meydana gelen dökülmeler ya da yıpranmalar kadın ve erkek herkeste şüphelere ve soru işaretlerine yol açmaktadır. Bu noktada devreye prp saç tedavisi girmektedir. Prp saç tedavisi yaptıranlar tarafından çok memnun kalınan uygulamalardan bir tanesidir. Bu uygulamanın amacı saçların gürleşmesini sağlamak ve var olan dökülmeleri durdurmaktır.

 

            Bu tedaviyi yaptırmayı düşünenlerin en sık yaptığı şey prp saç tedavisi yaptıranlar tarafında yapılan yorumları incelemektir. Bu sayede tedavini ne denli etkili olduğu anlaşılacaktır. Prp saç tedavisi yaptıranlar tarafından yapılan yorumların çoğu olumludur. Uygulama leke mezoterapisinde olduğu gibi iğne ile enjeksiyon yöntemi ile yapılmaktadır. Kalıcılığı 1 seneye kadar süren uygulama saçların daha sağlıklı ve gür görünmesini sağlayacaktır.

 

 Göz altı morluğu tedavisi

 

            Göz altı morluğu en çok şikayetçi olunan estetik problemlerden bir tanesidir. Bunun için birçok farklı estetik tedavi yöntemi bulunmaktadır. Bu tedavi yöntemlerinden ilki kimyasal peeling ile yapılan göz altı morluğu tedavisidir. Bunun yanı sıra lazerle yapılan göz altı morluğu tedavileri de mevcuttur. Kişi göz altında mevcut olan morluklardan çok şikayetçi ise kesinlikle beklememeli ve bu tarz estetik tedavi yöntemlerine başvurarak istediği görünümü elde etmelidir.

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER