Reklam
Sokak hayvanlarına bağış Yaparak Yaşamalarını Sağlayın

Sokak hayvanlarına bağış Yaparak Yaşamalarını Sağlayın

Sokaklar başıboş olarak bırakılmış kedi ve köpeklerle dolu hale geldi. Daha önce evde beslenen birçok hayvan bile sahibi tarafından daha sonra sokaklara bırakılarak kaderine teslim edilmektedir.

MAKALE - 2017-06-17 17:40:18 Bu içerik 808 kez okundu.

Sokaklar başıboş olarak bırakılmış kedi ve köpeklerle dolu hale geldi. Daha önce evde beslenen birçok hayvan bile sahibi tarafından daha sonra sokaklara bırakılarak kaderine teslim edilmektedir. Bu durumda da dışarıda binlerce hayvan ölümle burun buruna gelmektedir. Duyarlı vatandaşların sokak hayvanlarına bağış yapması ile bu durum az da olsa engellenebilmektedir ancak çare olamamaktadır.

Evde beslenen yüzlerce kedi ve köpek içinde sahipleri güvenli ve kaliteli mamalar aramaktadırlar. Bu şartlar altında ülkemizde sizler için hizmet veren https://www.tarzmama.com/ en doğal ve uygun fiyatlı kedi maması ve köpek maması bulabilirsiniz. Kedinize en uygun tarzda mamaların bulunduğu adresimizde 7/24 uzman ekiplerimizde desteklerini sağlamaktadırlar. Bu sayede sizin için en uygun ürün seçilip adresinize kadar teslim edilmektedir.

Tabi köpek seven ve besleyen müşterilerimizde internet sitemizde bulunan birbirinden değerli ve güvenilir köpek maması ürünlerinden kendilerine en uygunu seçip ücretsiz kargo ile hızlı bir şekilde alışverişlerini yapabilirler. Ayrıca yeni doğmuş olan yavru köpekleriniz içinde kaliteli mamaları bulabileceğiniz en doğru adres olarak bizi tercih edebilirsiniz.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER