Reklam
Boğazına inşaat demiri saplandı, itfaiye kurtardı

Boğazına inşaat demiri saplandı, itfaiye kurtardı

Gaziantep ilinde bir araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda çarptığı inşaat duvarındaki demirin ön camdan boğazına girmesi sonucunda itfaiye ekiplerince zorla kurtarıldı.

GÜNCEL - 2017-05-08 22:42:59 Bu içerik 959 kez okundu.

Gaziantep ilinde sürücüsünün aracın kontrolünü kaybetmesi üzerine araç bir anda inşaat duvarına çarparken o esnada inşaat duvarında olan demir ön camdan içeri girdi ve 24 yaşında olan Hande Karaoğlu'nun boğazına saplandı. Araçtan çıkarılamayan Hande, itfaiye ekiplerinin demiri kesmesi sonrasıdna sağlık ekiplerince hemen hastaneye götürüldü. 

6 metre uzunluğunda olan demir çubuk aracın ön camından saplanması nedeniyle Hande otomobil içerisinde sıkıştı. Olay da Pancarlı Mahallesi 6.Cadde üzerinde yaşandı. 

Demir kesme aracı ile kesilen demirden hemen sonra dikkatli bir şekilde hastaneye sevk edilen genç kız demirin bir kısmı boğazında kalarak gönderilmek zorunda kalındı. Şu anda hayati tehlikesi devam eden genç kız yoğun bakım ünitesine alındı. Genç kızın bulunduğu hastane Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Uygulama ve Araştırma Hastanesidir. 

Video gelecek  :

 

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER