Reklam
Medipol Başakşehir 2 İki Kupa İstiyor

Medipol Başakşehir 2 İki Kupa İstiyor

Süper lig ile birlikte Ziraat Türkiye kupasında ter döken Medipol Başakşehir, her iki kupa içinde kıyasıya çalışmaya devam ediyor.

MAKALE - 2017-03-11 20:52:15 Bu içerik 832 kez okundu.

Medipol Başakşehir süper lig içerisinde yakalamış olduğu kadrosu ile beraber üst sıralarda bir başarı ile yolu devam etmektedir. Yer alan takım kadrosu içerisinde takımın önemli bir kozu olarak yer almakta olan Emre Belezoğlu şuan için oynamış oldukları futbol için çeşitli açıklamalarına yer verdi. Oynamış oldukları futbolun bütün takımların ilgisini çekmekte olduğunu belirten deneyimli futbolcu lig yarışı içerisinde her takımın kendilerine sergilemiş oldukları futbolun değişmekte olduğuna değindir. 

Medipol Başakşehir'in süper lig dışında hedeflerine ulaşmak istediği bir diğer alan olarak ise Ziraat Türkiye Kupası olarak yer almaktadır. Oynamış olduğu futbol ile rakipleri için önemli bir takım haline gelen turuncu beyazlı ekibin 2 kupa için futbol sergilemek istediği gözden kaçmadı. Kaptan Emre Belezoğlu yenilgi almış oldukları Kasımpaşa maçı için ise çoktan bunu üstümüzden attık ve önümüzdeki haftalara bakıyoruz açıklamalarında bulundu.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER