Reklam
Eskişehirspor Yeni Teknik Adamı İle Geliyor

Eskişehirspor Yeni Teknik Adamı İle Geliyor

Eskişehirspor yaşamış olduğu gerek maddi gerekse performans açısından düşüşünü, yeni teknik adam ile çözümleme yoluna gitti.

MAKALE - 2017-03-15 20:47:20 Bu içerik 749 kez okundu.

Eskişehirspor takımı gerek teknik anlamda gerek ise taraftar grubu ile Türk futbol takımlarının arasındaki Anadolu takımlarının en önde gelen isimlerinden bir tanesidir. Eskişehirspor’un özellikle 2015-2016 sezonunda oldukça kötü bir gidişat sergilediğini küme düşmesinden anlayabilmekteyiz. Şu an futbol hayatına Türkiye 1.Lig de devam eden Eskişehirspor oldukça güzel bir gidişatla Spor Toto Süper Lig hedefine emin adımlarla devam etmektedir. Eskişehirspor takımı müşterileri tarafından beğenilerek ve hevesle takip edilmektedir.

Eskişehirspor takımında daha iyi bir performans ve güçlü bir takım yönetimi için teknik direktör değişikliği gerçekleştirilmiştir. Eskişehirspor takımını tutanlar tarafından daha da üstüne bahis yapılan takımlar arasına girmiştir. Takımın başında sezon başından bu yana ilk kez teknik direktörlük deneyimi bulunan Alpay Özalan hoca vardı. Takımı oldukça iyi yönetti ancak yeni bir gidişat ve daha güçlü bir Eskişehirspor için takım yönetimi Alpay Özalan ile yollarını ayırarak Mustafa Denizli gibi efsane ve önemli bir isim ile yeniden masaya oturdu ve anlaşma yaptı.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER