Reklam
Merit Texas Hold'em Turnuvaları

Merit Texas Hold'em Turnuvaları

MAKALE - 2017-02-21 09:38:28 Bu içerik 862 kez okundu.

Kuzey Kıbrıs'ta, Merit Crystal Cove Casino tarafından sıklıkla düzenlenen ve ilgiyle takip edilen milyon dolarlık turnuvaları artık klasik haline geldi. Yıl içerisinde birçok kez gerçekleştirilen farklı içerikler ve temalarla duyurulan turnuvalardan Texas Hold'em Turnuvası ayrıca özel bir yer edinmekte. Büyük ödüllü turnuvaların dışında haftalık ödüllerin ve çekilişlerin de yer aldığı turnuvalara katılım oldukça yoğun olmakta. Katılımcıların sıklıkla paylaştıkları “Kuzey Kıbrıs, Monte Carlo’ya rakip oldu” söylemleri de gösteriyor ki, turnuva turizmi açısından oldukça önemli bir yer edinmeye başlayan etkinliklere katılım artarak da devam edecek.

http://www.merithotels.com/assets/img/merit-international.png

Merit Crystal Cove Hotel’de mart ayı içerisinde düzenlenen “Texas Hold’em” poker turnuvası, aralarında Amerika, Lübnan, Dubai, Yunanistan, Litvanya ve Çin’in de olduğu onlarca ülkeden yüzlerce oyuncuyu ağırlamakta. Birçok kategori altında toplam bir milyon dolar ödülün dağıtıldığı turnuvalar kapsamında otelin kongre salonu da dahil birçok alanında özel temalarda tasarımlar ve bu temalarla uyumlu etkinlikler gerçekleştirilmekte. Geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen turnuva için kongre salonunun bir Texas kasabası haline getirildiği otelde turnuva süresince görevliler kovboy kıyafetleriyle hizmet verdi.

Yıl içerisinde onlarca turnuvanın düzenlendiğini belirten Merit Turnuva Başkanı Songül Bekem, Merit Turizm Grubu olarak düzenledikleri Texas Hold’em ve tavla turnuvaları ile adada yeni bir turizm kanalı açtıklarını paylaştı.

Merit International Hotels & Resorts tarafından düzenlenen turnuvaları, yarışmaları ve diğer tüm etkinliklere ait duyuruları http://www.merithotels.com/tr_duyurular.php sayfasından takip edebilirsiniz!

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER