Reklam
Sevgilisinin 4 yaşındaki çocuğunu döverek öldürdü

Sevgilisinin 4 yaşındaki çocuğunu döverek öldürdü

Bolu'da yaşanan çocuk ölümü davasında sona gelindi. Birlikte yaşadığı sevgilisinin yaramazlık yaptığını öne sürdüğü 3 çocuğunu döverek birinin ölümüne yol açtığı iddiasıyla tutuklu yargılanan Iraklı 22 yaşındaki B.K.N.A.'ya, 16 yıl 3 ay hapis cezası verildi. İyi hal indirimi uygulanan B.K.N.A suçsuz olduğunu söyleyip beraatini istedi.

ASAYİŞ - 2017-01-27 14:18:35 Bu içerik 1048 kez okundu.

Bolu da 4 yaşında ki çocuğun ölümü ile ilgili davada sona gelindi. Birlikte yaşadığı sevgilisinin yaramazlık yaptığını öne süren 3 çocuğunu döverek birinin ölümüne yol açtığı Irak’lı 22 yaşında ki B.K.N.A.,ya 16 yıl 3 ay hapis cezası verildi. Olay 2015 Eylül ayında meydana geldi.

Eşinden boşanan S.M.K.A., ve B.K.N.A., çocukları eve kilitleyip gezmeye gittiler. Eve döndüklerinde ise yaramazlık yapan ikizleri ve ablalarını dövdüler. 4 yaşındaki çocuk bayılınca hemen hastaneye götürdüler. Götürülen 3 çocuğun 2 kardeşinde kaburga kırıklıkları saptanırken ikizlerden birinin de beyin kanaması geçirdiği saptandı.

Çocuğa tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Olayın ardından anne ile sevgilisi gözaltına alınıp Bolu ağır Ceza Mahkemesinde kasten yaralama ve ölüme sebebiyet verme şeklinde dava açıldı.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER