Reklam
Metin2 İle İmparatorlukları Geliştirin

Metin2 İle İmparatorlukları Geliştirin

Dünya çapında kısa sürede geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşan Metin2 oyunu, daha kolay ve ucuz oyun imkânı sağlayan Pvp server sitesi ile sizlere sunuluyor.

MAKALE - 2017-01-17 20:39:04 Bu içerik 1387 kez okundu.

Dünya çapında kısa sürede geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşan Metin2 oyunu, daha kolay ve ucuz oyun imkânı sağlayan Pvp server sitesi ile sizlere sunuluyor.  Strateji, bilgi ve savaş konusuyla piyasaya sürülen oyun, önceleri her ne kadar sistemsiz bir işleyişe sahip olsa da zaman içinde yapılan düzenlemelerle sorunsuz biçimde oynanıyor. Site üzerinde siz de üyelik yaptırarak zamanın nasıl geçtiğini anlamadan oyuna devam edebilirsiniz.

Metin2 Oyun Amacı

Metin2 oyununda 3 tane krallık vardır ve bunlarda birçok karakter yer alır. Oyunun amacı temelde medeniyet geliştirmek ve sınırları korumak, yani savaş üzerine kuruludur. Çıkış yeri Uzak Doğu olduğundan imparatorlukların da uzak doğu isimlerine sahip olduğunu görebilirsiniz. Oyuna devam ederken imparatorlukların en önemli ekonomik aktivitelerini, diğer krallıklarla mücadelesindeki konumunu, onlara karşı tutumunu ve olası tehlikeleri de dikkate almanız gerekir.

PVP Serverde PET Sistemi

Metin2 Server platformundan oyunlara dilediğiniz şekilde devam edersiniz. Ancak bilgi olması açısından Pet sisteminden de bahsetmekte yarar var.  Evcil hayvan yetiştirme sistemi olan bu uygulama, aslında sadece bu oyuna özel değil, benzer tarz oyunlarda görülebilen bir durum. Bu sistemi isteğe göre kendi pvp server sistemi üzerinde de uygulayabiliyorsunuz. Ancak bu işlem öncesinde bazı detaylara dikkat etmek gerekiyor. Örneğin yetiştirilecek petlerin sizin tarafınızdan yapılandırılması gerektiğini bilmekte yarar var.  Ek olarak Quest ve SQL yapımı bilmeniz gerekiyor.

Türkiye’nin en büyük Metin2 platformu www.metin2serverler.biz.tr

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER