Reklam
120 LT Plastik Çöp Konteyneri

120 LT Plastik Çöp Konteyneri

120 LT Plastik Çöp Konteyneri

MAKALE - 2017-01-15 23:18:28 Bu içerik 860 kez okundu.

 

Plastik çöp konteynerleri son zamanlar da çevre dostu olmasından, estetik görüntü kalitesi ve renk seçeneklerinden dolayı çok fazla üretime geçmiş ve iç, dış mekânlar da en fazla kullanılan çöp konteynerleri olmuştur. Gelişen teknoloji çöp konteynerini plastik hammaddeden üretilen malzemeler haline sokmaya başlamış durumdadır.  Kullanılan hammadde ise kimyasal etkilere ve ani ısı değişimlerine karşı korunması amaçlı saf polietilenden üretilmiştir. Metal parçaları da çok dayanıklı olup paslanmaya karşı özel üretmekteyiz. Düz yüzeyi sayesinde kolaylıkla yıkanıp temizlenebilir ve devrilip boşaltılabilir. Kullanılan alanlara ve ihtiyaçlar doğrultusunda farklı renkler de ve ebatlarda da üretilmektedir. Bunlardan en çok kullanılanlar çöp konteynerleri arasına giren 120 LT plastik çöp konteynerleridir.

  120 LT plastik çöp konteyneri, belediyeler, park-bahçeler, fabrikalar, üniversiteler, alışveriş merkezleri ve kafeler de kullanılır. 120 LT çöp konteynerlerinin ağırlığı 11 kilogram, 120 litre hacminde, 48 kilogram azami yükü, 940 milimetre yüksekliği, 480 milimetre genişliği, 540 milimetre derinliği, 870 milimetre tarak yüksekliği, 200 milimetre tekerlek çapı olarak üretmekteyiz. Genellikle kullanımın kolaylığından dolayı iki tekerlekli olarak tasalanmaktadır ve 10 farklı renk seçeneklerine kadar farklılık göstermektedir. Renk seçeneklerinin farklı olması ise kullanılan alanlarda görüntü estetiği ve kullanım amacına göre kolaylıkla ayrıştırılmasıdır.

120 LT plastik çöp konteyneri, Avrupa standartlarını göz önüne alarak üretmekteyiz. Standart özellikleri olarak da dişli kasnaklar sayesinde devrilerek boşaltılmaktadır. Yeni temel materyallerden üretilmiştir. Problemsiz çalışmasını sağlayan küçük tekerleklerin dışında bir lastik koruması da vardır. Ayrıyeten, kabartma, sıcak damgalama ve bölmeler de eklenebilir. Hizmet hayatı sona erdiğinde ise tamamen çevre dostu olmasından dolayı geri dönüşüm olarak imha edilebilir. Her yeni ve kullanımı kolay özelliklerinin yanı sıra tek olumsuz yanı ise içerisine yanıcı madde atılması son derece tehlikelidir. Bu çok çabuk alev alıp yanmasına ve kolayca erimesine neden olabilir. Sızdırma özelliği ise testler ile kanıtlanmıştır ve kötü kokuların yanı sıra bakterilerinden çoğalmasını önlemektedir. İsteğe bağlı olarak kapak ve pedal eklenebilir. Ayrıca ürünler iç içe geçerek kolaylıkla saklanabilir. 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER