Reklam
Kurtulmuş'tan FLAŞ açıklamalar

Kurtulmuş'tan FLAŞ açıklamalar

BAŞBAKAN Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Suriye'de devam eden Fırat Kalkanı Harekatı kapsamındaki El Bab operasyonuyla ilgili "Türkiye'yi bir dönem dışarıdan hava koalisyonu destekledi.

SİYASET - 2016-12-28 00:40:48 Bu içerik 1315 kez okundu.

Başbakan yardımcısı Numan Kurtulmuştan son dakika açıklaması geldi. El BAB ile ilgili sahanın karmaşık olduğunu görmek lazım diye, Musul operasyonu gibi, Rakka operasyonu gibi, El BAB operasyonu gibi önemli 3 tane operasyon yapıldığını biliyoruz.

 

Savaş stratejisi gibi yorumları yanlış bulduğunu söyledi. Çankaya köyünde ki Binali Yıldırım Başkanlığın da ki toplantı 3 saat sürdü. Hükümet sözcüsü Numan Kurtulmuş toplantı bittikten sonra basın mensuplarına açıklamada bulundu. Türkiye ile A.B arasındaki günlük birliği müzakerelerinin tekrar başlatılması, şu anda bunun için alternatif senaryolar var. Ayrıca YÖK tasarısı ile ilgili tartışmalar kamu oyuyla paylaşılacaktır.

 

MHP anayasa paketine destek vermeye devam edecektir EL BAB operasyonu ile ilgili gelişmelerden inşallah güzel bir sonuç alacaklarını söyledi.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER