Reklam
Yazın su, kışın kar altında

Yazın su, kışın kar altında

Kar, Doğu Anadolu'da etkili oluyor. Ağrı’da yoğun kar yağışın ardından oluşan manzara, etkileyici bir görüntü oluşturdu. Yaz aylarında Yazıcı Barajı sularının altında kalan Başçavuş Köyü Camisi, kışın da kar altında kalınca ilginç bir manzara oluştu.

YAŞAM - 2016-12-28 00:25:44 Bu içerik 2217 kez okundu.

Kar Doğu Anadolu’da etkili olacağı söyleniyor. Ağrıda yoğun kar yağışının sonrasında meydana çıkan etkileyici bir hal oluşturdu. Yaz ayların da yazıcı Barajı sular altında kalmış olan Başçavuş Köyü Camisinde kışında karın altında değişik bir görüntü oluşmuştur.

 

İl özel idare ekipleri Ağrı da çalışmalarına hızla devam ederken kapalı bulunan 46 köy yolunun kısa sürede açılacağını belirtti. Kent merkezine bağlı köy mezraları çevreleyen dağlarda bulunan kar yığınları güzel manzaralar oluşturuyor. Günlük yaşamı zorlaştırmasına rağmen Karpostallık görüntüler ulaştıran manzaralara rastlanıyor.

 

Kar manzaraları güneşin ışıltısı ardında görenleri büyülüyor. Ağrı merkez de başçavuş gölünün yarısı, yazıcı barajının suları altında kaldı. Sular altında kalan köyün camisi ve sağlık ocağı baraj gölü buz tutunca karla birlikte değişik görüntüler meydana geldi.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER