Reklam
Yalıda şoke eden cinayet! Şoförü öldürdüler

Yalıda şoke eden cinayet! Şoförü öldürdüler

Beykoz'da bir yalıda 20 yıldır işadamı S.Y'nin aile şoförü olarak çalışan Nihat Bulca (50) iddialara göre, işadamı S.Y'nin oğlu T.Y tarafından aralarında geçen bir tartışma nedeniyle 3 bıçak darbesiyle öldürüldü. Burhanettin Tarkan Y. gözaltına alındı.

SAĞLIK - 2016-12-25 22:26:29 Bu içerik 2397 kez okundu.

Beykoz’da bulunan bir yalı da 20 yıldır işadamı S.Y aile şoförü olan çalışanı Nihat Bulca (50) iddialara göre, işadamı S.Y oğlu olan T.Y tarafın dan aralarında geçmiş bir tartışmalara göre 3 bıçak darbesi ile öldürüldüğü belli oldu.

 

İşadamı S.Y oğlunun T.Y söylentilere göre dün sabah saatlerinde 20 yıl boyunca aile şoförleri olarak çalışan evli ve bir çocukları olduğunun Nihat Bulca içlerinde geçen tartışmalara göre 3 bıçak darbesiyle hastaneye götürülen Nihat Bulca tedavi gördüğü hastanede sabah hayata veda ettiği söylendi.

 

Tartışmaların büyümesiyle bunların meydana geldiği söylenmiştir. Nihat Bulca cenazesinin Adli tıp Kurumundan almaya gelmiş olan Kayınçosu Mehmet Arı, işadamının S.Y oğlu olan T.Y ile şoför Nihat Bulca araları güncel siyasi ve Suriye’deki gündemin tartıştıkları meydana çıktı.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER