Reklam
Cilt Bakımı ve Leke Tedavisi

Cilt Bakımı ve Leke Tedavisi

Cilt Bakımı Ankara ve birçok diğer ilimizde uzman hekimler ve dermatologların gözetiminde kliniklerde, hastanelerde ve özel güzellik merkezlerinde sıkça yapılmaktadır.

MAKALE - 2016-11-22 22:12:53 Bu içerik 3260 kez okundu.

Cilt Bakımı Ankara ve birçok diğer ilimizde uzman hekimler ve dermatologların gözetiminde kliniklerde, hastanelerde ve özel güzellik merkezlerinde sıkça yapılmaktadır. peki ama doğru cilt bakımı nasıl olmalıdır? İşte bu yazımızda sizlere cilt bakımı ve leke tedavileri hakkında bazı bilgiler sunacağız.

Cilt bakımı nedir?

Cilt bakımı Ankara kliniğimizde uzun yıllardan beri yapılmakta olan ve uzman kişilerce dermokozmetik ürünler ile yapılan, cildin canlılığını arttırmaya, ciltte biriken yağ, siyah nokta, makyaj artıkları birikimlerin arındırılmasına ve en önemlisi de cildin nefes almasına yardımcı olan işlemlerdir.

Cilt bakımı ne sıklıkla yapılmalıdır?

Medikal cilt bakımları ayda bir kez ya da 2 ayda bir kez yapılabilir. Ancak sizler evde dzenli olarak günlük bakımlarınızı mutlaka yapmalısınız.

Leke Tedavisi Ankara ve çevre illerde yine hastanelerde, kliniklerde ve özel güzellik salonlarında uzman hekimler tarafından birçok yöntem ile yapılabilmektedir.

Leke tedavisi yöntemleri nelerdir?

Kimyasal Peeling, Enzim Peeling (Işık Peelingi), Karbon Peeling ve Co2 Fraksiyonel Lazer uygulamaları leke tedavisinde tercih edilen yöntemlerdendir.

Leke Tedavisi Seans Süresi ve Seans Sayıları ne kadardır?

Leke tedavisi Ankara kliniğimizde farkı yöntemler ile yapılabildiğinden, bitkisel peeling uygulaması ile tedavi süresi 4 - 8 seans, enzim peeling tek seans ve Co2 fraksiyonel lazer ile leke tedavisi ise 1 - 6 seans sürmektedir.

Göz çevresi kırışıklıkları için ilk akla gelen yöntemlerin başında botoks uygulamaları gelmektedir. Botoks işlemi ile göz çevresi kırışıklıkları dahil yüzde ve dekolte bölgesinde yer alan tüm kırışıklıklar kısa sürede giderilebilmektedir.

Botoks uygulaması nasıl yapılır?

Göz çevresi kırışıklıkları için yapılan botoks uygulaması oldukça ufak iğneler ile yapılır ve etkisi 4 ile 7 günde ortaya çıkar. İşlemden sonra 3.hafta da kontrol yapılır ve 6 kadar etkisi sürmektedir.

Botoks ile kırışıklıklara Buket Yıldırım ile veda edin!

Sizler de botoks uygulaması hakkında detaylı bilgi ve diğer uygulama alanları hakkında bilgi için www.drbuketyildirim.com'u ziyaret edebilirsiniz.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER