Reklam
17 Yaşındaki Çocuk 3 Polisi Öldürdü

17 Yaşındaki Çocuk 3 Polisi Öldürdü

Şanlıurfa ilinde yaşanan ilginç olayda büyük bir acı kayıp olduğunu söylemek zorundayız . Ne bir terör saldırısı ne de başka bir örgüt saldırısı tamamen bağımsız olarak hareket eden hatta hiç beklenmeyen bir durum olması olayı ilginç kılan yandı .

ASAYİŞ - 2016-07-11 21:06:57 Bu içerik 1250 kez okundu.

Şanlıurfa ilinde yaşanan ilginç olayda büyük bir acı kayıp olduğunu söylemek zorundayız . Ne bir terör saldırısı ne de başka bir örgüt saldırısı tamamen bağımsız olarak hareket eden hatta hiç beklenmeyen bir durum  olması olayı ilginç kılan yandı . 

 

 

Şanlıurfa şehirler arası otobüs terminalinde yaşanan olayda 3 polis şehit oldu 3 polis de yaralandı . 

 

Henüz 17 yaşında olan Hüseyin Doğukan Erdoğan ailesi ile birlikte Bolu iline memleketlerine döneceklerdi çünkü babası uzman çavuş olarak emekliye ayrılmıştı . Emekli olduktan sonra kız kardeşi , annesi , babası ve 17 yaşındaki Hüseyin Doğukan Erdoğan ile birlikte otobüs ile memleketlerine dönecek olan aile terminale giriş yaparken üst araması yaptırmak istemeyince Hüseyin Doğukan Erdoğan psikolojik sorunlar yaşadığı söyleniyordu ki bir anda babasından gizlice aldığı silah ile üst araması yapacak olan kişilere saldırarak 3 polisimizi şehit etti ve şehit ettiği polislerden birisinin silahını alarak olay yerinden kaçtı ve peşinden gelen polislere de saldırıan Hüseyin Doğukan Erdoğan en son 3 polisi yaraladıktan sonra kendi kendine sıkarak intihar etti ve öldü . 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER