Reklam
Fikret Orman Çok Sert Demeçler Verdi

Fikret Orman Çok Sert Demeçler Verdi

Fikret Orman Çok Sert Demeçler Verdi

SPOR - 2016-05-31 12:19:50 Bu içerik 1547 kez okundu.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, ne zaman iyi bir şeyler yapıp yukarılara çıksalar hemen aşağı çekilmeye çalıştıklarını, kulüp ve yönetim olarak her anlamıyla çok acayip bir mücadele verdiklerini, belirtti. Beşiktaş başkanı, Hiç himse Beşiktaş'ı bir havalara sokup sonra da aşağı çekmeye çalışmamalı, dedi.

 

                Spor gazetesinde yer alan demeçte; Fikret Orman, Beşiktaş kulübünün basın sözcüsü olan Metin Albayrak’ın sahibi olduğu bir giyim firmasının tanıtımında, Beşiktaş'ın gündeminde yer alan ve neredeyse tüm konularla ilgili olarak açıklama da bulundu. Takımın ligde pazar günü karşı karşıya geleceği, Sivasspor mücadelesini değerlendiren Fikret Orman, Süper ligde küçümsenecek bir takım yoktur. Bildiğiniz gibi de çok eksiğimiz mevcut, Oğuzhan’da milli maçta sakatlandı ve bu bizi üzdü. Lakin Beşiktaş çok büyük bir camia ve büyük bir kulüptür. Son dakika spor haberlerine göre Ankara’da çok taraftarımız bulunuyor. Kazanmak için oynayacağız ve Allah izin verirse kazanacağız, dedi.

          Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi’nde 23 Ekim’de deplasmanda oynayacağı Partizan maçının da, kendileri için kolay geçmeyeceğini ifade eden Orman, Çok ateşli taraftarı olan ve Beşiktaş’a benzeyen, renkleri bizimle aynı olan köklü bir kulüple mücadele edeceğiz. İnanın maç kazanmak zor ama biz Tottenham’a gittiğimizde de yada Arsenal’e gittiğimizde de her yere gittiğimizde kazanmak için oynayan bir kulübüz ve öyle olacağız  diye futbol spor haberleri göre gazetelere konuştu.


            Beşiktaş’ın özellikle son dönemde Süper Lig karşılaşmalarında, karşılaştığı tartışmalı hakem kararlarının Beşiktaş'ı çok zor duruma soktuğunu söyleyen 46 yaşındaki yönetici, Rize maçında bizim üç tane penaltımız verilmemiştir. Penaltı alenen maçın sonucuna etkide bulunacak bir şeydir. Bu nedenle bir penaltı verilmiş olsaydı biz maçı kazanır üç puan almış olurduk. Balıkesir maçındaki kırmızı kart olayı ise mücadelenin sonucuna direkt etki edecek bir durum asla olamaz. Lakin bizim dediğimiz hep şudur; tüm hakemler hata yapabilir lakin hep bize karşı yapılmamalı, dedi.


Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER