Reklam
4 Yaşındaki Kızı Dövüp Öldürmek İstedi

4 Yaşındaki Kızı Dövüp Öldürmek İstedi

4 yaşında olan küçük kızı önce dövdü sonra presli çöp kamyonuna atıp öldürmek istedi ancak çöp kamyonu çalışanları küçük kızı kurtardı .

YEREL - 2016-05-31 23:26:54 Bu içerik 4833 kez okundu.

 4 Yaşındaki Kızı Dövüp Öldürmek İstedi

Olayda 25 yaşındaki adam 4 yaşında olan kızı ile  hasret gidermesi gereken yerde kızını dövmeye başladı küçük kız evden sokağa kaçtı . Sokakta kızı yakayan M.C.A. (25) kızı dövmeye devam etti . Bu durumu gören  M.K.Ç. ile İ.K. hemen adamı durdurmaya çalıştılar o sırada baba M.K.Ç.  adındaki görevliyi darp etti .  Ardından küçük kızı çöp kamyonunun içine attı ki  araç o sırada pres yapıyordu . Ölmekten kıl payı kurtuldu . 

25 yaşındaki M.C.A. ile E.K. (23) 4 yıl önce yani 2012 yılında evlenmişti . İ.S.A. adında bir çocukları oldu ve o çocuk şu anda 4 yaşında . 5 aylık olduğu zamanlarda 25 yaşındaki M.C.A. ile E.K. arasında tatsızlıklar yaşanmaya başlandı ve eşine şiddet uygulayan M.C.A.  mahkemelik oldu ve boşandılar . Evlilikleri 1.5 yıl sonra bitti . Mahkemede çocuğun annede kalmasına karar verildi . 

OLAYIN BAŞLANGICI 

Ayrılıklarından uzun süre sonra küçük kız 29 Mayıs 2016 günü küçük kız annesine babası ile ilgili özlemini  dile getirdi . Anne ise bu duruma dayanamadı ve babasını aradı . Babası ile anlaşan anne çocuğu getirip babasına teslim etti. Babası kızı ilk günden evde yengesine emanet ederek evden ayrıldı .

Ertesi gün ise sabah saatlerinde  İ.S.A. babasından ilgi göremeyince annesini istedi ancak babası   İ.S.A.  ' nın ağlayışlarına dayanamadı ve dövmeye başladı .

Babası  İ.S.A.  döverken küçük kız sokağa kaçtı ve sokakta da dövmeye devam eden 25 yaşındaki adamın elinden kızı orada bulunan çöp kamyonu işçileri kurtarmaya çalıştı ancak birini darp eden adam kızı aracın arkasındaki pres makinesine attı . İşçiler son anda yetişti ve  İ.S.A.  adındaki kızı kurtardı .

Sonra mahalleli olay yerine gelerek herkesi ayırdı ve  İ.S.A.  eve gönderildi . Ardından eve giden babanın ardından işçiler polisi aradı ve durumu anlattı . Polis eve geldi ve adamı tutuklayıp sorguya götürdü . Kızı ise annesine teslim etti . Sorgusunda kızı dövmediğini sadece yere düştüğünü söyledi .  

SORGUSUNDA  '' YERE DÜŞTÜ  '' DEDİ 

Sorgulanan adamın hali hazırda birçok suçtan arandığı ve hala hapis cezasının olması ile birlikte uyuşturucu bağımlısı olması olayları açıklıyor . Kameramanları tehdit eden adam küçük kızı prese atmaktan hiç rahatsız olmamş gibi davranıyor . Kameramana '' gelince seni de atacağım ! '' gibi tehditler savurdu . 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER