Reklam
6 Ton Domuz Eti İle Yakalandı Serbest Kaldı

6 Ton Domuz Eti İle Yakalandı Serbest Kaldı

Olay Aydın ilinde yaşandı ve 6 ton domuz etini kaçak olarak kesen Coşkun C . işine kaldığı yerden devam ederken kendisi ile alışveriş yapanları da '' ifşa ederim . '' diye tehdit etti .

YEREL - 2016-05-29 22:06:21 Bu içerik 4407 kez okundu.

6 Ton Kaçak Et Kesti Tutuksuz Olarak Serbest Bırakıldı !

Coşkun C . adındaki kişi Aydın ilinde lokantalara ve kasaplara et kaynaklığı yaparken gelen ihbarları değerlendiren Aydın polisi Coşkun C . adındaki kişiyi kaçak domuz etini kamyona yüklerken yakaladı . Coşkun C . yakalandığı esnada 1 tonluk bir kaçak et vardı .

Polis eş zamanlı olarak 5 ayrı yere daha operasyon yapmıştı ve her baskın yaptığı yerde 1 ton kaçak domuz eti yakaladı ve toplamda 6 ton kaçak domuz eti kesimi yapan Coşkun C . tutuklanarak mahkeyeme çıkarıldı .

Mahkeme tarafından verilen karar ile tutuksuz olarak serbest bırakılan Coşkun C . sosyal medya üzerinden kendisinden et alan firmaların isimlerini paylaşacağım türünde bir tehdit savurdu . 

6 Ton Eti Yakalattı Tehdit Yağdırmaya Başladı 

Sosyal medya üzerinden kendisinden et alan her kim olursa olsun aldığı etin karşılığını alacağını söyleyen Coşkun C . et almak için yalvaranlar  , restorantlar , kasaplar ve tüm kuruluşların isimlerini teker teker büyük harfler ile sosyal medya üzerinden paylaşacağını söyleyen Coşkun C .  kaybettiği kaçak 6 ton domuz etinin zararını herkesten çıkartacağını ve sabah yaptığı kahvaltının bedelini ise özel bir kişiye ödeteceğini söyledi . 

Kendisinden alışveriş yapan kim varsa özelden mesaj atarak ulaşmasını istedi . Zararını karşılamaya çalışan Coşkun C . tehditkar paylaşımı ile gündeme oturdu . 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER