Reklam
Başbakan Yardımcısından AB  Açıklaması

Başbakan Yardımcısından AB Açıklaması

İngiliz Başbakan ' ı ülkesinin AB birliğinden ayrılması konusunda yapılan protestolara karşı '' Türkiye ancak 3000 yıl sonra AB birliğinde yerini alır . '' gibi alaycı bir cümle kurunca Numan Kurtulmuş cevap verdi .

SİYASET - 2016-05-27 22:26:30 Bu içerik 4096 kez okundu.

İngiltere , Türkiye ' nin AB birliğine girmesine engel olan ülkeler arasında gözükmektedir . Gibi bir yayılan duyum ile bir grup Türk halkı İngiltere ülkesi için ağır ithamlarda bulundu bu durumu değerlendirmek isteyen Cameron ise ithamların '' korku verici ve kaygılandırıcı bir durum '' olduğu yönünde değerlendirdi .

Bir röpartajında ise bu sözlere karşılık '' Türkiye ülkemizin AB birliğinden çıkmasını istiyor ancak 3000 yıl sonra AB birliğine girebileceğini görmüyor mu ? '' gibi alaycı bir ifade ile Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ' u kızdırdı . 

Numan Kurtulmuş durum hakkında : '' Türkiye olarak biz üzerimize düşen tüm görevleri tam hakkı ile yapıyoruz . O ithamlarda bulunan kişiler ise onların ayıbı olarak kalacaktır .  Türkiye için 3 bin yıl sonrasını tahmin edenlere şunu sormak isterim  30 yıl sonra AB ne halde ve nerede olacak  ? ''  değerlendirmesini yaptı . 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER