Reklam
9 Yaşındaki Kıza Tecavüz Etti

9 Yaşındaki Kıza Tecavüz Etti

9 Yaşındaki kızın mahkemede kendisine nasıl tecavüz edildiğini anlatması herkesi hüzne boğdu . Suçlular 1 ile 35 yıl arasında hapis cezası aldı . Aralarında eski siyasetçi bir isimde bulunuyor .

YEREL - 2016-05-26 22:32:03 Bu içerik 4072 kez okundu.

9 Yaşındaki Kıza Tecavüz Etti !

Adanada yaşanan bu iğrenç olayla ilgili sanık olarak mahkemeye çıkarılan kişiler hakkında 1 ile 35 yıl arasında ceza verildi . Adana ' nın Yumurtalık ilçesinde bir köy içerisinde yaşayan bir kız şu anda 15 yaşında . 8 . sınıfa giden G.S.Ç. birçok kez tecavüze uğradı .

İlk tecavüz olayını ise 9 yaşında yaşadı . Her şeyin 9 yaşında iken başlaması bu yaşa kadar tecavüze uğramasına neden oldu . 8.sınıfın sonlarına doğru yani Haziran ayında bir arkadaşı ile sohbet eden G.S.Ç. arkadaşına para karşılığında erkekler ile zorla cinsel ilişkiye girdiğini anlattı . Durumu öğrenen G.S.Ç. 'nin arkadaşı hemen müdürün yanına giderek G.S.Ç. hakkında bildiklerini anlattı .

Müdür ise olayı emniyete haber vererek olayla ilgili bilgileri kısa sürede tüm bilgileri topladı ve 31 kişi belirledi . Hepsi teker teker bulunarak olayla ilgili suçlandıklarını ve mahkemeye gelmeleri gerektiğini bildiren emniyet olayın peşine sıkı sıkıya düştü .

Mahkemede G.S.Ç. Olanları Anlattı !

G.S.Ç. nöbetçi mahkemeye sanıklar ile çıkarılıp her şeyi anlatması istenince ilk olarak tecavüze uğradı eski siyasetçi olan V.Y. ile ilgili olayı anlattı . G.S.Ç. anlattığı anı şöyle : '' 9 yaşlarındaydım ve o gün bayramın son günleri olması gerekiyordu . Şeker bayramının son günü olarak hatırlıyorum . O gün komuşumuzun bir nişanı vardı ve herkes oradaydı . Oraya arabası ile gelen V.Y. arkadaşım ile beni görüp çağırdı ve donduma ısmarlamak istedi bizde kabul edip araca atladık . Bize dondurma aldıktan sonra eve doğru gittik ve biz arkadaşımla bahçede top oynarken bir anda evin kapısını açtı ve beni çağırıp harçlık vercem dedi . Eve girdiğim anda bana tecavüz etmeye başladı ki o sırada bağırdım ancak ağzımı kapadı . '' anlattı . Mahkemede bulunan herkesin içi burkuldu .

Olayla İlgili Olan V.Y. İtiraz Etti

Mahkemede bulunan herkes tecavüz olaylarını ret etti . İlk tecavüz eden şahıs ise : '' Benim gibi bir kişi böyle pislik ve bitli bir kız ile ne işi olacak kaç yıllık esnafım ben . '' dedi . Ancak bu savunma ile kurtulamayan şahıs 26 yıllık hapis cezasına çarptırıldı . Diğer şahıslar ise 1 ile 35 yıl arasında farklı cezalar aldılar .

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER