Reklam
MHP ' Den Yeni Başkan !

MHP ' Den Yeni Başkan !

MHP için yeni bir dönem mi başlıyor ? Seçimlerde başarısız olduğu düşünülen Devlet Bahçeli için bu dönem son mu olacak ? MHP'de Sürpriz Olarak Karşımıza Çıkan 21. Dönem MHP Eskişehir Milletvekili ve Milliyetçi Hareket Partisi eski Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Servet Sazak ile karşılaşıyoruz . Başkanlığa aday olan Servet Sazak bu dönem başkanlığa geçebilecek mi ?

SİYASET - 2016-05-25 21:33:42 Bu içerik 3385 kez okundu.

21. Dönem MHP Eskişehir Milletvekili ve Milliyetçi Hareket Partisi eski Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Servet Sazak tekrardan başkan olarak görev almak isteyince harekete geçti ve seçimlerde düşüşe geçen MHP partisi için bir yükseliş hedefleyen Servet Sazak olağanüstü kurultay kararına göre yazılı bir açıklama hazırlayan Servet Sazak aday olduğunu belirtti .

Servet Sazak ' ın açıklamasında ise şunlar yer aldı : '' 1 Kasım seçimlerinde görmüş olduğumuz durum MHP için artık tehlikeli bir durum haline gelmekle beraber ülkücü haraketaın gerçekleşmesinde kongrenin bir zaruret olduğunu düşünülmeye başlandı . Kongremiz tüm ülkeye hayırlı ve uğurlu olsun . '' dedi .

Servet Sazak ' a parti başkanı aday olmasında soru sorulunca Servet Sazak şu açıklamaları : ''  MHP Genel Başkanı Olan sayın Devlet Bahçeli ne karar alıyorsa bunu kendimize görev olarak kabul edip kongre kararlarını yerine getiriyoruz . Hukuki süreç ile ilgili bildiğim ise hala belirsizlik olduğunu rahatlıkla söyleyebilriz . Ancak bu belirsizlik parti içerisinde herhangi bir huzursuzluğa neden olmayacaktır . Diğer arkadaşlarımın da bu konuda aynı fikirde olduğunu biliyorum . Geçmişimizim üzerimize yüklediği bir sorumluluk var bu nedenle adaylık açıklamamı gelecek hafta duyuracağım . '' dedi .

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER