Reklam
Başarılı iş adamı Celalettin Hakan Katırcı

Başarılı iş adamı Celalettin Hakan Katırcı

Başarılı iş adamı Celalettin Hakan Katırcı

EĞİTİM - 2016-05-11 18:12:51 Bu içerik 5608 kez okundu.

            Yakın çevresinde ve toplum nezdinde olgun yaşam tarzıyla dikkat çeken ve bu konuda toplumun her kesimine örnek olan Celalettin Hakan KATIRCI ticari alanda gösterdiği başarılar sayesinde 1964 yılından beri faaliyette olan ve sürekli gelişen ticari işletmelerin lider konuma ulaşmasını sağlamıştır. Bu kapsamda sanayiden hayvancılığa kadar pek çok alanda ekonomik faaliyetlerde bulunan Sayın Katırcı yeni atılım yapacağı sektörlerde de başarılı etkinlikler sağlayacaktır.

 

            CELALETTİN HAKAN KATIRCI ve ticari hedefi

 

            Yukarıda da belirttiğimiz gibi yarım asrı aşkın bir süredir Konya ilinde başarılı ticari ve ekonomik faaliyetler de yer alan Katırcı Ailesi şirketleri her geçen gün yeni yatırım alanlarına giriş yaparak ülke ekonomisinin gelişmesine katkı sağlamaktadır.

 

 Bu kapsamda celalettin hakan katırcı turizm sektöründe gerçekleştirmeyi planladığı yatırımlarıyla Konya'nın gerek yerli ve gerekse yabancı turistler açısından daha fazla ziyaret edilebilir bir il olması için çaba sarf etmektedir.

 

            İş dünyasının öncüsü

 

            Sayın Katırcı gerek kişilik özellikleri ve gerekse ticari zekası ile ailesinin kendisine devrettiği şirketleri başarılı bir şekilde yöneterek teknoloji ile uyumlu ve bilgi toplumuna açık bir hale getirmiştir. Bu kapsamda izlediği yönetim politikaları ile iş dünyasının öncüsü konumunda olan sayın Katırcı Konya ve ülke ekonomisine yaptığı katkılar ile pek çok ödüle layık görülmüştür. Konya ilinin vergi rekortmenleri arasında yer alan Sayın Katırcı bu yönüyle de ülkenin gelişmesinde ciddi anlamda katkı sağlamaktadır.

 

 

 http://www.sanliurfahaber.com.tr/celalettin-hakan-katirci-mn-en-buyuk-mutlulugu-cocuklari-158415h.html

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER