Reklam
Beratcan’ın babasından şok açıklamalar

Beratcan’ın babasından şok açıklamalar

Yasak aşk kurbanı olan minik Beratcan annesinin sevgilisi tarafından boğularak öldürülmüştü.

ASAYİŞ - 2016-05-04 12:18:47 Bu içerik 4656 kez okundu.

Yasak aşk kurbanı olan minik Beratcan annesinin sevgilisi tarafından boğularak öldürülmüştü. Günlerce gündemden düşmeyen olayın katil zanlısı yakalanınca acı gerçekler ortaya çıktı. 6 seneden bu yana ilişki yaşayan Beratcan’ın annesi ve servis şoförü arasındaki çarpık ilişki günyüzüne çıktı. Acılı baba duyduklarına inanamadığını ifade etti.
 
 
Beratcan’ın babası böyle bir ilişkiyi asla farketmedim yoksa bir an yanında durmazdım dedi. Annenin oldukça acılı olduğunu ve bu durumdan asla şüphe duymadığını ifade etti. Servis şoförünün tanımadığını ifade eden acılı baba olaylar karşısında şok olduğunu ifade ederek acısını paylaştı.
 
 
İstanbul’da esrarengiz bir şekilde kaybolan minik Beratcan 15 gün sonrasında ölü şekilde bulunmuştu. Polis geniş bir soruşturma başlatarak katili yakaladı. Annenin yasak aşk yaşadığı katil tutuklandı. Yasak aşk yaşadığı Beratcan’ın annesi de gözaltına alındı ve ifadesi alındı. Annenin ondan ayrılmak istediğimde beni oğlumu öldürmekle tehdit etti ve dediğini yaptı diyerek ifade vermesi bir kez daha şaşkınlık yarattı. Katilin ifadesine göre bu işi yakalandıkları için birlikte planlaşmışlardı. Beratcan’ın annesi serbest bırakılırken cani şoför cezaevine gönderildi. Cani servis şoförü tasarlayarak öldürme suçundan dolayı yargılanacak. Annenin günlerden beri televizyon kanallarında ağlayarak çocuğunu araması ve yasak ilişkisi nedeniyle öldürülmesi herkesde şok etkisi yarattı. Beratcan’ın katledilmesi sosyal medyada en çok konuşulan haberler arasında yer aldı.
 
Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER