Reklam
Alexandra Stan'dan müthiş sahne şovu

Alexandra Stan'dan müthiş sahne şovu

DÜNYACA ünlü Romanyalı pop müzik şarkıcısı Alexandra Stan, kentin ünlü mekanlarından Sahne Adana'da muhteşem bir konser verdi

MAGAZİN - 2016-03-26 11:38:49 Bu içerik 3186 kez okundu.

DÜNYACA ünlü Romanyalı pop müzik şarkıcısı Alexandra Stan, kentin ünlü mekanlarından Sahne Adana'da muhteşem bir konser verdi.


Mr. Saxobeat şarkısıyla çıkış yakalayan ve arka arkaya çıkardığı singlelarla dünya genelinde büyük hayran kitlesine sahip olan Alexandra Stan, Adana'da sahne aldı. Sahne Adana'daki konsere Mr. Saxobeat şarkısıyla başlayan güzel şarkıcı, danslarıyla kendisini izlemeye gelenleri büyüledi. Sahne kostümü ve spor ayakkabısıyla izleyenlerden tam not alan Stan, hareketli parçalarıyla gecenin temposunu üst seviyelerde tuttu. İzleyenler kendisini müziğin ritme bırakırken, Stan'a sahnede 2 erkek dansçı eşlik etti. Yaklaşık 2 saat sahnene kalan şarkıcı, izleyenlerin alkışları eşliğinde konseri bitirdi.


Daha önce yaptıkları etkinlik ve konserlerle Adana'nın eğlence hayatına önemli katkılar sunduklarını kaydeden Sahne Adana'nın işletmecisi Erkan Çoral, dünyaca ünlü bir yıldızı Adanalılar ile buluşturmaktan mutlu olduklarını söyledi.

 

 

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER