Reklam
Kalpar: Bu mağlubiyet belki de bizi şampiyon yapacak

Kalpar: Bu mağlubiyet belki de bizi şampiyon yapacak

MULTIGROUP Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, 5-1 kaybedilen Samsunspor karşılaşmasıyla ilgili, "Üzücü bir skor ama buraya kadar benim oyuncularım getirdi

SPOR - 2016-03-13 16:54:37 Bu içerik 1517 kez okundu.

MULTIGROUP Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, 5-1 kaybedilen Samsunspor karşılaşmasıyla ilgili, "Üzücü bir skor ama buraya kadar benim oyuncularım getirdi. Oyuncularıma güveniyorum. Bu mağlubiyet belki de bizi şampiyon yapacak" dedi.

PTT 1'inci Lig'de deplasmanda Samsunspor'a farklı mağlup olan Multigroup Alanyaspor'da Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, böyle bir skor beklemediklerini söyledi. Samsun'dan 3 puanla dönecekleri inancıyla sahaya çıktıklarını ancak çok bariz hatalar yaptıklarını belirten Hüseyin Kalpar, "Özellikle defansta rakip bir defa geldi ve ilk gelişinde golü buldu. Sonrasında ikinci golü buldular. Takımımız 2 golün ardından 2-1 olacak pozisyonu yakaladık ve o dönen top bize tekrar gol oldu, durum 3-0 oldu" dedi.

'ÜZÜCÜ SKOR'

Kendileri açısından üzücü bir netice olduğunu belirten Teknik Direktör Kalpar, "Şampiyonluğa oynuyorsak bu tür skorları almamak gerekir. Bazen istisnai şeyler olabiliyor. Bunu da istisnai bir durum olarak değerlendiriyorum. Üzücü bir skor ama buraya kadar benim oyuncularım getirdi. Oyuncularıma güveniyorum. Bu mağlubiyet belki de bizi şampiyon yapacak. Multigroup Alanyaspor'un bu skorların altından kalkabilecek gücü vardır. Çünkü öyle bir ekibiz. İstemediğimiz sonuç oldu ama bazen bir musibet bin nasihatten iyidir. Bunu bir musibet olarak değerlendiriyorum. Bu bizi ayağa kaldıracak diye düşünüyorum ve buna fazlasıyla inanıyorum" diye konuştu.

'BU SKORU UNUTMAYACAĞIZ'

Bundan sonraki maçlarda bu skoru düşünerek hazırlık yapacaklarına dikkati çeken Hüseyin Kalpar, şöyle dedi:

"Daha önceki maçlarda nasıl kazanıyorsak bundan sonraki maçlarda da kazanacağız. Ama bu skorun arkasına da sığınmak doğru değil. Bana göre hak etmediğimiz bir mağlubiyet oldu. Aslında 5 defa geldiler ve 5 gol oldu. Biz de güzel pozisyonlar yakaladık. Perovic'le yakaladığımız pozisyon gol olsa 4- 2 olacaktı. Değerlendiremediğimiz için bize 5 gol olarak döndü. Defansif yönde ve savunma açısından sıkıntı yaşadığımızı kabul etmek gerekir. Rakibimizi kutluyorum. Bu iyi olmayan neticenin arkasından, çok çabuk dimdik durarak eski günlerimize döneceğimizi söylemek istiyorum."

 



 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER